Cancan

Maria Ilioiu face dezvăluiri uluitoare după ce a fost eliminată de la „Bravo ai stil! Celebrities”

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

A fost eliminată de la „Bravo ai stil! Celebrities”, iar acum Maria Ilioiu face dezvăluiri uluitoare despre show. Fosta ispită de la Antena 1 n-a mai rezistat și a spus lucrurilor pe nume!

Maria Ilioiu a fost eliminată din cadrul competiției „Bravo, ai stil! Celebrities”. Fosta ispită de la Antena 1 a avut discuții contradictorii cu aproape toate concurentele, însă, cele mai aprigi discuții au fost cu Andreea Tonciu. Cele două și-au aruncat cuvinte grele și, la un moment dat, s-au și păruit.

După eliminare, Maria Ilioiu a răbufnit și a făcut dezvăluiri uluitoare din spatele culiselor.

„În această gală, am avut un singur om cu mine. Sabin Cojocaru a fost cu mine. Unele lucruri au fost scoase din context. Au tăiat la montaj un moment în care eu i-am mulțumit lui Sabin, în care Ilinca i-a mulțumit lui Sabin. Au șters lucruri. Este o dovadă clară că anumite părți din emisiune sunt decupate pe față. O altă parte care a fost foarte decupată este momentul în care eu, după ce au apărut sondajele, am fost eliminată.

Ilinca m-a întrebat dacă am ceva de spus oamenilor, iar eu m-am apucat să turui. Bineînțeles, au decupat această parte. Am părut pe sticlă ca o tipă fără nimic de spus. Chiar credeți că nu am spus nimic? Nu au arătat pentru că nu le-a convenit”, a mărturisit Maria Ilioiu.

Adauga un comentariu