Sport

Maria Sharapova a pus pe jar lumea tenisului! Sorana Cirstea avea dreptate. E greu sa ajungi prieten cu ele

Publicat: 19 dec. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maria Sharapova a pus pe jar lumea tenisului Sorana Cirstea avea dreptate. E greu sa ajungi prieten cu ele
1

Maria Sharapova este recunoscuta pentru raceala cu care le trateaza pe celelalte jucatoare din circuitul WTA. Rusoaica ajunsa pe locul 29 în lume a explicat, într-o conferinta de presa, ca este foarte greu, sau aproape imposibil sa aiba vreo relatie de prietenie adevarata cu alta jucatoare din circuit.

"E greu sa fii prietena cu cineva care ar putea sa-ti fie adversara în turul urmator. Evident, nu am nimic cu adversarele. Dar e adevarat, poti sa devii cu adevarat prietena buna în afara terenului cu cineva pe care apoi vei încerca sa-l învingi pe teren în urmatorul meci. Vreau sa spun ca în afara terenului poti sa te porti prietenos, dar e greu sa ajungi cu adevarat prieten cu ele, ceea ce e normal", a declarat Sharapova.

Faptul ca Maria Sharapova este un caracter dificil a fost confirmat si de Sorana Cîrstea, în urma cu un an.
Si Sorana Cîrstea a confirmat ca Maria Sharapova nu are prietene în circuit. De altfel, românca a dovedit ca poti avea prieteni si printre rivale, iar relatia excelenta cu Ana Ivanovic spune totul despre acest lucru. Cîrstea a confirmat ca Sharapova nu are nicio prietena în tenisul mondial.

"De 12 ani de când sunt în circuit, o data nu ne-am salutat! Niciodata! Si am si jucat cu ea! Nici macar nu se uita la mine. Ea procedeaza la fel cu toata lumea, e mereu cu capul în jos. Eu o apreciez pentru ce a reusit, dar asta functioneaza la ea. Serena Williams s-a mai relaxat. A devenit o prezenta foarte placuta în vestiar. Tot timpul este bine dispusa, volubila, s-a schimbat fata de acum câtiva ani, când era precum Sharapova", a marturisit Cîrstea, la Digi Sport, în decembrie 2017.

Este de notorietate relatia rece pe care rusoaica o are cu Serena Williams. La finala Australian Open 2015, Serena a fost surprinsa de un jurnalist în timp ce vorbea la telefon cu sora sa, Venus, despre Maria Sharapova: "Ea începe fiecare interviu spunând «Sunt atât de fericita, sunt atât de norocoasa!» E atât de plictisitor! Nici macar nu o invita la petrecerile tari. Si daca vrei sa te iubesti cu un barbat cu inima neagra, cine te opreste?", i-a spus Serena lui Venus, cu referire la Maria Sharapova.
La acea vreme, declaratiile care au aparut în presa americana au stârnit furia rusoaicei, care a contrat-o public pe americanca, amintindu-i de presupusa relatie cu antrenorul Patrick Mouratoglou.
"Daca vrea sa vorbeasca despre lucruri personale, poate ca ar trebui sa vorbeasca despre iubitul ei, care era însurat, iar acum divorteaza, desi are copii. Sa vorbeasca despre altceva!", a reactionat Sharapova.

Adauga un comentariu