Magazin

Marian Godină a publicat o nouă carte: Drum fără prioritate

Publicat: 30 mai 2023
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Marian Godină a publicat o nouă carte Drum fără prioritate

În urmă cu șapte ani, Marian Godină publica o carte ce avea să devină un adevărat fenomen: Flash-uri din sens opus. Polițistul autor era deja cunoscut în momentul în care cartea a apărut în librării, având în vedere postările sale de pe rețelele de socializare. Anul acesta, Marian Godină a publicat o nouă carte despre care se spune că este la fel de reușită ca prima: Drum fără prioritate. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva informații atât despre carte, cât și despre autor.

Marian Godină s-a născut în septembrie 1986, iar în anul 2006 a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr. Prima parte a carierei sale a lucrat ca polițist în Brigada Rutieră. Având în vedere întâmplările amuzante, de neconceput, triste sau tragice la care asista în fiecare zi, Marian Godină a început să le povestească pe rețelele de socializare și nu a durat mult până când acestea au devenit virale. Oamenii așteptau cu sufletul la gură să afle și alte întâmplări memorabile de care avea parte polițistul în fiecare zi. Astfel, nu a durat mult până când oamenii au început să își schimbe părerea despre polițiști, în bine, având în vedere situațiile cu care se confruntă aceștia zilnic. Deoarece postările de pe rețelele de socializare au avut un succes enorm, Marian Godină a lansat cartea Flash-uri din sens opus, în care povestește în stilul caracteristic și alte întâmplări din trafic din care fiecare persoană are ceva de învățat.

Anul 2017 a adus o schimbare majoră pentru Marian Godină, pe plan profesional. Astfel, a început să activeze în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Viața personală este una fericită și împlinită, având în vedere că este căsătorit și are o fetiță care va împlini un an vara aceasta.

În ceea ce privește cariera de scriitor, Marian Godină nu s-a oprit doar la Flash-uri din sens opus, ci a mai oferit publicului și alte cărți la fel de reușite, cum este Pablo, the alpaca. Scrisoarea. Marian Godină împreună cu soția sau au adoptat o alpacă, un mascul numit Pablo care a devenit rapid vedetă pe rețelele de socializare.

Cea mai recentă carte, Drum fara prioritate este scrisă sub formă de o colecție de povestiri de căutare a sensului. Printre pagini vei descoperi atât întâmplări din viața profesională a polițistului, cât și din cea personală. Vei afla mai multe despre copilăria sa, despre cum se distra alături de prieteni, despre începutul carierei, cum a devenit cunoscut, primele autografe și multe altele. Așa cum ne-a obișnuit deja, cărțile sale sunt presărate cu umor, autoironie și ironie și din fiecare întâmplare se poate trage o învățătură.

Comandă noua carte de la librarie online BOOKZONE, unde vei găsi și alte cărți scrise de Marian Godină: Flash-uri din sen Flash-uri din sens opus, Pablo, the Alpaca. Scrisoarea, Pădurea, În misiune cu Marian. Sperăm să îți placă noua carte a lui Marian Godină și să alegi să le citești și pe celelalte.

Sursa foto: https://www.freepik.com/free-photo/glad-young-man-resting-cafe-reading-interesting-book-drinking-tea_2583437.htm

Comentarii
  • Uau, militianul asta chiar scrie carti. Prima data mi-am spus ca e o eroare a naturii, chestia aia cu flashurile, dar uite ca tianul chiar persevereaza. Cam tot asa a perseverat si cu admiterea la scoala de ofiteri (denumita pompos „Academie”). La carti sper sa aibe mai mult succes. Le publica in masa la Biblioteca pentru tonti.
    Mai stiu eu unul care a tot scris carti si a sfarsit la Targoviste. Dar alea erau prea stiintifice. Altul a scris si el vreo doua si a sfarsit la Cotroceni. Deci se poate Tovarasi! Baga mare la scris si poate ca te avanseaza si pe tine ofiter….post-cartem 😉

Adauga un comentariu