Actualitate

Marian Godină, mesaj dur pentru Marcel Vela: „Am privit, cu jenă, conferințele de presă pe care le-ați organizat”

Publicat: 17 feb. 2020
Marian Godină la volan
Polițistul Marian Godină

Marian Godină i-a transmis o scrisoare lui Marcel Vela în care îi reproșează că nu a intervenit în cazul polițistului de la Brașov jignit de un om politic și că nu-i apără pe oameni din Ministerul de Interne, în schimb se ocupă ”cu banalități”.

”Domnule ministru Marcel Vela,

Am privit, cu jenă, conferințele de presă pe care le-ați organizat pentru a livra jurnaliștilor și opiniei publice realizări mărețe, care mie mi-au părut banalități prin care mai mult ați deranjat niște jurnaliști din timpul lor.
V-am urmărit, cu și mai mare jenă, cum ați înmânat diplome și v-ați afișat cu plagiatori care au dat ministerul în judecată pentru a obține sume ce „li se cuvin pentru că au doctorat”.
Am privit cu uimire și, desigur, cu aceeași jenă, la poza alături de dl Cumpănașu.
Am așteptat zilele astea din partea dumneavoastră, de data asta fără jenă, ci cu încredere, o reacție față de ce s-a întâmplat la Brașov, acolo unde un coleg de partid, prieten cu lumea interlopă, a mințit fără scrupule opinia publică, mergând până la a-l numi „gunoi” și „slugoi” pe șeful de inspectorat.
Domnule ministru, ați spus că veți face curățenie.
V-am dat pe tavă, domnule ministru, o situație mai mult decât clară cu un mod de a se ieși la pensie din IPJ Brașov.
Am așteptat și atunci o reacție…în zadar.
În schimb, o reacție promptă la adresa mea au avut-o cei de la Direcția Control Intern când s-au autosesizat pentru o postare în care îi luasem apărarea unei colege.
Chiar, voi cei de la Control Intern, dacă tot îmi urmăriți postările, ați văzut postarea în care am relatat clar despre situația unuia care trebuia să se pensioneze și avea nevoie de un salariu mai mare? Ați ratat-o fix pe aia, măi, băieți?
Domnule ministru, cum mai pot avea eu încredere în dumneavoastră, când un coleg de-ai dumneavoastră de partid îl numește pe șeful meu „gunoi” și „slugoi”, iar dumneavoastră nu aveți nicio reacție?
Dar cetățenii ce ar trebui să gândească?
Domnule ministru, vreau cameră video pe cască și o vreau din dotarea ministerului, nu că nu mi-aș permite eu să-mi cumpăr una, dar cică nu prea-i ok să filmezi cu camera personală.
Păi dacă nu-i ok și am dat degeaba 2200 de lei pe camera mea, vă rog, domnule ministru, să ne dea ministerul. Nu de alta, dar într-un caz ca cel petrecut la Brașov, nu ieșiți niciunul să dați explicații, iar polițistul trebuie să se apere singur, așa cum poate.
În speranța că nu v-am întrerupt din planificarea vreunei viitoare conferințe de presă în care să vă mai lăudați cu cine știe ce banalitate, vă mulțumesc.
Băieților de la Control Intern, sper că sunteți și voi pe recepție, a trecut deja o lună de când nu am mai fost chemat pe la voi.”, arată Marian Godină.

Comentarii
  • Pai are dreptate ministrul…..E o sluga ,Chiar gunoi ala ca majoritatea militienilor……ca politist sunt ffffputini in romania……care pot fi respectati

Adauga un comentariu