Local

Maricel Popa se laudă că a vorbit cu liderii naționali ai partidului pentru a nominaliza un viceprimar de la PSD! Până unde merge ipocrizia președintelui Marcel Ciolacu?

Publicat: 27 ian. 2021
Maricel Popa, președinte PSD Iași

„PSD și PNL = acceași mizerie” era sloganul preferat al protestatarilor din Piața Universității! Acest slogan se aplică se pare la Iași. Cel puțin așa se laudă Maricel Popa, președintele PSD Iași, în anumite medii! Popa a anunțat că a bătut palma cu primarul Mihai Chirica pentru a nominaliza un viceprimar de la PSD, obținând pentru aceasta acordul liderilor PSD, Marcel Ciolacu și Paul Stănescu.

Dacă Popa chiar a vorbit cu cei doi lideri, devine tot mai clar pentru toată lumea că pesediștii și-au mințit electoratul, doar pentru a prinde un loc călduț în Palatul Roznovanu. Nu este săptămână în care Maricel Popa să nu atace guvernarea PNL, dar în același timp promovează peste tot ideea unei alianțe cu primarul Mihai Chirica în Consiliul Local, prin care preferatul său Bogdan Balanișcu să ajungă viceprimar. Și atunci, când vorbește serios Maricel Popa? Când critică liberalii sau când fac alianțe la nivel local, chiar cu ei?

Știe Marcel Ciolacu de dorința lui Maricel Popa de a face alianță locală cu „dușmanii” de la PNL?

Acum, rămâne de văzut dacă este adevărat că Marcel Ciolacu și Paul Stănescu și-au dat acordul pentru ca Maricel Popa să se poată lăuda în organizație că a bătut palma cu primarul Mihai Chirica pentru un post de viceprimar! Dacă această discuție este reală, se naște o întrebare pertinentă: Până unde merge ipocrizia lui Marcel Ciolacu, președintele PSD? Liderul social-democraților se bate cu pumnul în piept și critică vehement guvernarea liberală, dar ar accepta oare o alianță cu Partidul National Liberal la Iasi, la solicitarea lui Maricel Popa?

La nivel public, PSD a interzis filialelor județene orice alianta cu Partidul National Liberal, dar se pare că anumiti lideri politici calcă în picioare acest ordin, spre nemulțumirea votanților social-democrați care s-ar putea trezi astfel parteneri de alianță locală cu adversarii lor liberali.

Proiectele Iasului trebuie sa fie cele mai importante si nu grupurile de interese din partid! Daca pe ordinea de zi este un proiect bun al Iasului, atunci toti consilierii PNL, PSD, PMP, USR ar trebui sa faca front comun pentru sustinerea lui.

Adauga un comentariu