Local

Maricel Popa vrea ca Holocaustul să se repete!? Iată greşeala colosală făcuta de fostul președinte CJ Iași – FOTO

Publicat: 28 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maricel Popa vrea ca Holocaustul să se repete Iată greşeala colosală făcuta de fostul președinte CJ Iași - FOTO
Maricel Popa a comis o gafă de neiertat

Maricel Popa, fostul președinte al CJ Iași a făcut o greşeală impardonabilă. Nici mai mult nici mai puţin, Maricel Popa doreşte repetarea Halocaustului. Greşeala a fost corectata între timp dar este una care nu poate avea nicio scuză atunci când vorbim despre un fost oficial la judeţului şi actual parlamentar de Iași.

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Maricel Popa scrie, negru pe alb, faptul că Holocaustul ar trebui să se mai repete.

Maricel Popa este un fan al Holocaustului?

Întrebarea este una retorică, dar o asemenea greşeala este una imensă şi nu face cinste Iașului care a trecut printr-un pogrom şi care păstrează incă răni adânci asupra acestei perioade negre din istorie.
Iată postarea publicată de Maricel Popa:

Ziua Internațională de comemorare a Victimelor Holocaustului ne reamintește tuturor de o tragedie care a avut loc în urmă cu opt decenii și care trebuie să se mai repete. Șase milioane de persoane au fost ucise în lagărele naziste. (….)

Desigur, greşeala a fost corectată în urmă cu puţin timp.

Iată postarea publicată pe pagina de Facebook a lui Maricel Popa:

Ziua Internațională de comemorare a Victimelor Holocaustului ne reamintește tuturor de o tragedie care a avut loc în urmă cu opt decenii și care trebuie să se mai repete. Șase milioane de persoane au fost ucise în lagărele naziste.

În data de 27 ianuarie 1945, porțile lagărului Auschwitz-Birkenau s-au deschis și cei închiși au fost eliberați. Cei care au supraviețuit Holocaustului au putut transmite umanității dramele prin care au trecut, suferințele și persecuțiile la care au fost supuși.

Am avut și noi, la Iași, supraviețuitori ai Holocaustului, oameni pe care i-am prețuit și în memoria cărora am luptat pentru a organiza, în cadrul Casei Muzeelor, expoziții dedicate istoriei și culturii evreiești la Iași, dar și Pogromului din 29-30 iunie 1941.

Dovada o găsiți în GALERIA FOTO

Adauga un comentariu