Cancan

Mario Iorgulescu a fost deconectat de la aparate, iar acum mănâncă și vorbește. Când va fi audiat de procurori

Publicat: 18 oct. 2019

Sunt vești bune pentru familia lui Mario Iorgulescu, la peste o lună de la accidentul în care a fost implicat fiul președintelui LPF. Tânărul a ieșit din comă, a fost deconectat de la aparate, iar acum poate vorbi și se poate hrăni singur. Între timp, procurorii îl așteaptă să se întoarcă în țară, pentru audieri.

Mario Iorgulescu este internat într-o clinică din Milano. Acolo unde părinții l-au transferat în mare secret, pentru a se recupera după accidentul rutier de la începutul lunii septembrie.

Mario Iorgulescu se simte mai bine

Potrivit Antena 3, fiul lui Gino Iorgulescu a fost deconectat de la aparate și poate mânca singur, o veste foarte bună pentru rudele îngrijorate.

Mario Iorgulescu poate vorbi și cu cei din jur și nu este păzit. Mai mult, este așteptat să se întoarcă în țară, pentru a fi audiat în dosarul deschis în urma accidentului care a băgat un om în mormânt.

Când va fi audiat

Mai exact, însă, procurorii au trei variante, având în vedere starea de sănătate precară a lui Mario Iorgulescu.

Momentan, procurorii români nu au suspendat ancheta și nici nu s-au deplasat în Italia.

„În aceste momente audierea persoanei Iorgulescu Mario nu este posibilă şi, prin consecinţă, nu este permisă interacţiunea. De la internare şi pînă acum, starea sa prezintă imbunătăţiri”, au explicat medicii.loading...

Adauga un comentariu