Local

Marius Bodea, de meserie… „protestatar”! Liberalii se fac iarăşi de râs pe străzile Iaşului! – FOTO / UPDATE

Publicat: 09 nov. 2019

Sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 12:00, câțiva membri ai Partidului Naţional Liberal (PNL) Iaşi au ieşit din nou la un protest.
În ciuda faptului că mâine sunt organizate alegerile prezidenţiale, iar membrii tuturor partidelor politice ar trebui să stea liniştiţi, fără a mai face propagandă sau reclamă pe străzi, unii liberali ieşeni au decis să se dea în stambă. Chipurile, aceştia au chemat persoanele interesate la o… „dezbatere” – de fapt, un protest – despre un presupus „abuz imobiliar”.

UPDATE: Bodea recunoaște că cinspectoratul de stat în construcții i-a răspuns la sesizare că totul este în regulă, legal.

Știrea inițială

De fapt, Marius Bodea şi acoliţii săi au programat această manifestare pentru a-şi face imagine. La „marele protest“ participă vreo 30 persoane, marea lor majoritate veniți la apelul lui Bodea.

Probleme cu Mihai Chirica şi cu investitorii din Iaşi

Mai exact, acesta a şi susţinut, înainte de… „dezbatere”, pe pagina sa de Facebook, faptul că întreaga manifestare e organizată împotriva primarului Iaşului, Mihai Chirica.

Marius Bodea şi amicii săi pretind că sunt nemulţumiţi deoarece un dezvoltator imobiliar a primit o autorizaţie legală de a construi un bloc între Șoseaua Nicolina și Aleea Tudor Neculai.

Aceasta nu este prima dată când Bodea şi prietenii organizează mişcări stradale cu c

țiva”spectatori”. Din câte se pare, Marius Bodea pare a avea o nouă pasiune, şi anume aceea de a deveni „protestatar de meserie”.loading...

Comentarii
  • bai obositilor omul ala incearca sa ajute locatarii sa scape de calvarul de a traii cu un bloc de 6 etaje construit la 2 metrii de geam. cine a scris articolul sa-si bage banii primiti in c.r

  • Un articol de tot rahatul. De ce n-ai scris despre mafia imobiliara, despre construcția a multor blocuri inghesuite, fara spatiu verde si loc de joaca pentru copii, sa nu mai zicem si de parcari. Despre falsurile in acte. Despre personalul corupt de la primarie, care da autorizatii in schimbul a „mici” cadouri. Data viitoare incearca sa scrii adevarul

  • Sa stie toti cititorii ca noi l-am chemat pe parlamentar sa ne ajute fiindca moldoveanul care construieste a afirmat ca a dat deja 5 apartamente si va construi mai departe. Cine vrea sa se lipseasca de soare sa o faca. Voi de la bzi ati fost udati de dezvoltator ca sa scrieti impotriva deputatului.

  • Multumim BZI Iasi pentru umilinta cetatenilor din Sos Nicolina si Aleea Tudor Neculai , nu am stiut ca sunteti inspectori de stat in constructii si toate aceste abuzuri imobiliare din Iasi vi se par o gluma. Sa stiti ca acele 200 de persoane nu au fost chemate de cum spune-ti dvs ca acoliti al domnului Marius Bodea , ci pur si simplu ,acesti oameni au iesit in strada pentru acest abuz imobiliar , sa stiti ca conteaza omul Marius , omul Radu , omul Razvan , pentru ca se implica . Am avut incredere in acest ziar , gandindu-ma ca se va implica si nu va arunca cu noroi in cei 200 de cetateni din Sos Nicolina-Aleea Tudor Neculai , oameni cu studii sau fara care si-au cumparat un apartament. Da , multi au dreptate , BZI ai avut un articol de rahat , ai ajuns un ziar PSD , si apropo , poate ai sa scrii si tu candva de acel personal corupt din primarie, de acele autorizatii in schimbul acelor mici cadouri. Oricum noi iesenii stim pe cine servesti, pe cine sustii si ce fel de sclav esti , multumim BZI !

Adauga un comentariu