Actualitate

Marius Bodea, luat la rost de ieșeni pentru că își face campanie electorală pe spatele cetățenilor – FOTO / VIDEO

Publicat: 20 oct. 2019

Liberalul Marius Bodea a fost aspru criticat de locuitorii cartierului Tătărași. Acesta a furnizat informații false cu privire la un proiect imobiliar dezvoltat în zona Oancea.

Astăzi, de la ora 13:00, liberalul Marius Bodea a adunat un grup de persoane, majoritatea membrii de partid, în zona esplanadei Oancea din Tătărași. Manifestarea nu a fost autorizată deși a fost adunat un  număr mare de persoane. Acesta a stârnit mai multe discuții controverse cu privire la demararea unui proiect imobiliar în apropiere. Bodea a dat locuitorilor din zonă informații false pentru a-și crea imagine politică. Actele oficiale și autoritățile responsabile susțin în mod oficial că proiectul este total legal. În schimb, membrii PNL au instigat mai multe persoane să protesteze în neștiință de cauză.

Pe esplanada Oancea au fost aduși inclusiv indivizi care nu locuiesc în apropiere, asta doar pentru a-l susține pe Marius Bodea în această manifestare.

Reprezentanții proiectului respectiv le-au arătat însă oamenilor actele dovedidoare că totul se face în condițiile legii. Iar parcul de joacă din zonă nu este deloc afectat, așa cum au susținut liberalii în mod eronat. Mai mulți locuitorii din blocurile din vecinătate i-au reproșat însă lui Marius Bodea că provoacă scandaluri false pentru a-și crește imaginea politică.

„Este grotesc ceea ce face deputatul Bodea“

„Este grotesc ceea ce face deputatul Bodea. Nu doar că manipulează opinia publică, dar minte cu o nerușinare pe care l-ar face să roșească până și pe Pinocchio. După ce că nu a făcut nimic pentru ieșeni din poziția sa de deputat, vrea să fie cel mai mincinos politician ieșean de la comuniști încoace.

Cum poți să spui că Primarul și Primăria distrug esplanada Oancea, când viitoarea construcție se află în altă parte, pe terenul unei foste benzinării?! Cum poți să-ți permiți să afirmi cu atâta seninătate că se distruge spațiul verde, când, în realitate, viitoarea construcție se va face pe un teren viran, unde au fost demolate niște platforme betonate?!

Dacă ar fi fost un om neinformat, dacă ar fi fost un om prost, probabil că eu, ca și majoritatea ieșenilor, am fi avut răbdarea necesară pentru a-l putea îndrepta și învăța. Dar să ajungi să scoți ieșenii din case, într-o zi de duminică, pentru a-i minți cu atâta seninătate pentru că ești disperat să îți faci notorietate, asta denotă o răutate tipică bolșevicilor. Pentru Marius Bodea nu contează adevărul, nu contează respectul față de ieșeni și, în general, nu contează Iașul. Eu nu i-am mințit niciodată pe ieșeni și nici nu visez că mi-aș putea bate joc de ei așa cum face Marius Bodea! Eu am certitudinea că ieșenii știu să facă diferența dintre un om care s-a dedicat orașului și un deputat mincinos”, a declarat primarul Mihai Chirica.

 loading...

Adauga un comentariu