Actualitate

Marius Budăi îl distruge pe Klaus Iohannis: „Instigă la exterminarea membrilor sau simpatizanților PSD“

Publicat: 19 nov. 2019

Marius Budăi, fost ministru al Muncii, a declarat că președintele Klaus Iohannis se vrea stăpân de lagăr. Budăi îl somează pe Iohannis să nu îi mai jignească pe români.

„Apel către PNL și Klaus Iohannis să nu mai jignească românii care au ales să voteze cu Viorica Dăncilă în turul întâi al alegerilor prezidențiale și care vor susține candidatul PSD în turul doi.

Iohannis a spus în repetate rânduri că vrea o Românie fără PSD-iști. Este o declarație care instigă la exterminarea membrilor sau simpatizanților PSD. Este de asemenea, o discriminare a unei categorii de cetățeni pentru că nu împărtășesc opiniile politice ale liberalilor și ale candidatului lor. Discursurile lui Iohannis din campania electorală îndeamnă la ostracizarea celor care simpatizează, votează sau activează în cadrul PSD. Iohannis vrea ca pe scena publică să fie doar PNL. L-a înlăturat din cursă pe Dan Barna, iar acum vrea să scape de PSD-iști. Iohannis vrea o PNL-izare a României și să-i înlăture pe ceilalți care au alte opinii sau opțiuni politice.

Întâlnirile lui Iohannis cu alegătorii seamănă cu manifestaţiile organizate în regimurile totalitare. Accesul la întâlnirile electorale este permis doar cu buletinul. Pentru a se verifica dacă persoana este înscrisă pe listele de simpatizanţi, prezentate de organizaţiile PNL. Nu se mai poate intra, la întâlnirea publică, organizată în locuri publice, după o anumită oră. Nimeni nu poate părăsi incinta înainte de finalul evenimentului. Toate acestea sunt dovezi clare ale lipsei de respect pe care Iohannis o are faţă de români şi faţă de valorile democratice.

Românii au nevoie de un președinte care să fie al lor, al tuturor, nu doar al PNL

„Românii au nevoie de un președinte care să fie al lor, al tuturor, nu doar al PNL. Facem un apel la decență, astfel încât candidatul Klaus Iohannis și reprezentanții liberali care îl susțin să nu mai jignească românii care și-au dorit un președinte apropiat de oameni și care au votat-o și o susțin și în turul 2 al alegerilor prezidențiale pe Viorica DĂNCILĂ.

Spre deosebire de Viorica Dăncilă care se întâlnește zilnic cu oamenii din toată țara și care i-a solicitat lui Klaus Iohannis să participe la o confruntare la care să aibă acces orice jurnalist și cetățean, președintele își organizează propria dezbatere netransparentă cu oameni aleși de PNL.

Suntem cetățeni români și Dumnezeu ne-a lăsat pe toți în această țară. Și vrem să trăim aici domnule candidat Iohannis”, scrie Budăi pe Facebook.loading...

Comentarii
  • Putoarea ordinara, tradatorul si vanzatorul de tara de la quatrococeni vrea un nou mandat de gauleiter, sa extermine el psd-istii, sa aiba vacantele sale, casele sale, ranjetele sale, guvernele sale toate ale sale inclusiv multele si caldele urari de mooooie de la milioanele de votanti psd pe care el, in mintea lui bolnava, ii considera ,,ne-e-du-ca-ti”. IA-TI SAPCA DE SANTIERIST DE LA TRUMP SI CARA-TE UNDE TE TRIMITEM NOI, ASTIA ,,NE-E-DU-CA-TI-I”, NULITATE CE ESTI!

  • Doar jigodii ca tine sunt in psd.Oamenii deștepți nu vin la HOTII de la psd.Ma intreb cati oameni cinstiti si deștepți sunt la psd,zero.Gata eu cu cretinii nu mai discut.

Adauga un comentariu