Actualitate

Marius Budăi, ministrul Muncii, măsuri de ultimă oră: „Nu avem o formulă pentru recalcularea pensiilor, avem o nouă lege” – VIDEO

Publicat: 03 dec. 2021
Ministrul Muncii, Marius Budăi ține un discurs
Ministrul Muncii, Mariuis Budăi, a făcut declarații cu privire la ajutorul financiar pe care urmează pensionarii din România să îl primească în luna ianuarie a anului 2022

Marius Budăi, ministrul Muncii, a transmis în urmă cu puţin timp o serie de măsuri de ultimă oră luate cu privire la pensiile romanilor.

„Nu avem o nouă formulă pentru recalcularea pensiilor. Avem o lege pe care o să o punem în vigoare și un pachet social pe care o să îl punem în vigoare începând cu luna ianuarie 2022”, a precizat Marius Budăi.

„În programul de guvernare coaliția a agreat modernizarea legii aflată în vigoare”, a adăugat acesta.

„A fost deja discuția astăzi în Guvern. Noi, ministerele inițiatoare, IMM-ul și cu Ministerul Muncii am propus și prelungirea voucherelor de vacanță care mai sunt, și din cauza pandemiei nu au putut fi folosite, și acordarea de vouchere de vacanță pentru anul următor.

Valabilitatea celor care nu au putut fi folosite va fi prelungită până la sfârșitul anului următor. Aceasta este propunerea, vedem ce iese din cadrul avizărilor interministeriale”, a mai precizat Marius Budăi.

 

Adauga un comentariu