Actualitate

Marius Elisei lucrează ca șofer Uber! Fostul Oanei Roman are o iubită mai mare cu zece ani!

Publicat: 30 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Marius Elisei lucrează ca șofer Uber Fostul Oanei Roman are o iubită mai mare cu zece ani
Marius Elisei lucrează ca șofer Uber și pare să fie fericit că are o iubită mai mare cu 10 ani

Au avut loc schimbări majore în viața lui Marius Elisei, cel care a fost împreună cu Oana Roman timp de 10 ani. Marius Elisei lucrează ca șofer Uber și pare să fie fericit că are o iubită mai mare cu 10 ani. Marius Elisei pare mândru cu noua femeie din viața lui pe care o etalează pe social media, semn că relația lor este una oficială. Pe bruneta focoasă o consideră sufletul lui pereche și pare să fie următoarea doamnă Elisei.

În timp ce Oana este discretă cu viața personală și se dedică creșterii fiicei sale fără să se etaleze cu vreun reprezentant de sex masculin, iată că la polul opus Marius Elisei, fostul soț și bărbatul cu care are un copil reușit, este foarte asumat cu modul în care își trăiește viața după despărțirea definitivă care a avut loc la început de an.

Marius Elisei lucrează ca șofer Uber

Marius Elisei lucrează ca șofer Uber și pare fericit dacă e să ne luăm după postările și comentariile sale de pe Instagram. Dacă Oana Roman a afirmat public că deocamdată nu este interesată să își refacă viața, Marius e ceva mai optimist, pe picior de însurătoare cu o brunetă frumușică, în vârstă de 40 de ani care lucrează în domeniul medical și pe care a cunoscut-o în luna septembrie. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după ce au interacționat, iar acum după trei luni de conviețuire, lucrurile par să fie foarte serioase.

„Îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze”, „Suntem un cuplu sănătos”, „Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat, și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc”, sunt aprecierile lui Marius Elisei față de noua sa parteneră cu care apare în poze pe social media.

Cu forme sexy, brunetă cu părul lung și ochi negri, fata se pare că i-a cucerit inima. Deocamdată Marius nu se aruncă să folosească cuvinte mari despre viitorul relației sale, dar nici nu exclude un nou mariaj, poate chiar cu domnița cu care s-a mutat. Mai ales că se comporta deja ca o familie și muncesc ca „pentru casă”.

Ce spune Marius Elisei despre noua iubită

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după ce au divorțat oficial în 2021, în cele din urmă împăcându-se și dând o nouă șansă familiei. Din păcate lucrurile nu au mers bine între ei, iar Oana a decis să se despartă definitiv, și să mențină relația doar de dragul fiicei lor, Isabela Maria.

Istoria se repetă pentru Marius Elisei. Dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani.

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai spus Marius Elisei, lucrează ca șofer Uber.

Adauga un comentariu