Local

Marius Eugen Ostaficiuc, candidat la președinția Consiliului Județean Iași: ” AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă.” – FOTO, VIDEO

Publicat: 22 mai 2024
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Marius Eugen Ostaficiuc candidat la președinția Consiliului Județean Iași  AUR este forța AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă. - FOTO VIDEO
Marius Eugen Ostaficiuc, candidat la președinția Consiliului Județean Iași: ” AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă.”

Marius Eugen Ostaficiuc, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Iași scrie, într-o postare publicată pe o rețea de socializare despre faptul că România are viitor de AUR și că formațiunea politică va aduce țara pe calea cea dreaptă. La marș au participat sute de ieșeni.

În cursul zilei de marți, 21 mari 2024, la Iași a fost organizat un marș alături de George Simion, președintele formațiunii politice, marș la care au particitat atât candidații AUR cât și simpli ieșeni care își doresc o schimbare în bine a județului și a țării:

AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă. Alături de președintele George Simion, de ceilalți colegi din Alianță și de simplii ieșeni, am organizat un marș în Iași, un marș unde am atras atenția asupra pericolului la care este supusă țara, la care sunt supuși ieșenii din cauza PSD și PNL, din cauza lui Ciolacu și Ciucă și a grupurilor de interese din spatele acestora.

Marius Eugen Ostaficiuc sublinează faptul că acum este momentul ca hoții să fie puși la colț, iar țara să renască. Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Iași îi invită pe toți alegătorii să voteze AUR la alegerile de pe data de 9 iunie 2024:

Este momentul că România să conteze, este momentul că hoții să fie puși la colț și și țara să renască. Alegerile din 9 iunie sunt un prim pas spre normalizare, sunt un prim pas spre o țară demnă. Iașul se află în fața unui nou început, Iașul se află la un moment zero, un moment în care poate scăpa de penali, de hoți. Pe 9 iunie trebuie să ieșim la vot, să scăpăm Iașul de Mihai Chirica, de Costel Alexe și de mafia PSD-PNL, care ține județul în stagnare de ani întregi. Le mulțumim tuturor celor care au fost cu nou în marșul de la Iași, tuturor celor care sunt alături de AUR și care pe 9 iunie vor să își recupereze județul! a conchis Marius Eugen Ostaficiuc, candidat AUR la președinția Consiliului Județean Iași.

Comentarii
  • Ostaficiuc,20 de ani mancator de materie organica de culoare maro in cadrul PSD-acum la HAUR.
    Bodea,20 de ani mancator de materie organica de culoare maro in cadrul PNL-acum la USR.
    Chirica,20 de ani mancator de materie organica de culoare maro in cadrul PSD-acum la PNL.
    Cum poti vota asemenea specimene?
    Nici nu ma duc la vot.
    Imi vine sa borasc cand vad asemenea caractere.

  • Mai aveti mult de delirat cu acesti “salvatori de tara si patrioti”…sa nu va interneze pe la Socola.
    Aaa…si..o sa vedeti voi “libertate” daca ajung astia la putere…ciuciu banana..comunistii o sa vibse para pistol cu bile fata de “libertatea” impusa de gibonii astia.

  • Ba … Ati folosit darul de nunta a lui Simion sa aduceti toti betivii la meeting-ul vostru ?

    Sau de fapt darul de nunta al lui Simion a ramas in buzunarul lui (400.000 de euro) – cu toate ca se lauda ca orice mincinos ca ii va dona… iar voi va platiti circul din banii pe care ii primesc partidele din banii celor ce platesc taxe?

    Rusine … circ avem … si multi clovni … ce vor sa ne confiste istoria…

  • Ostaficiuc, cum poți urla că 20 ani PSD-PNL au furat țara, tu unde ai fost în ultimii 20 ani, nu în PSD?
    Fii corect măcar și dă pe gheață mânăriile făcute de PSD, nu le ține ascunse sub preș.

  • Auzi minune: țiganii, în frunte cu balaoacheșul Simion, vorbesc despre…bulubășeală!!! Dacă orice neica nimeni se travestește în Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu sau Cuza-Vodă pe când îi vom vedea travestiți în Lenin, Stalin, Dej? Doamne, ce derbedei!!!

  • ” AUR este forța, AUR este partidul care va aduce România pe calea cea dreaptă.”

    poate pe calea Rusiei. Dasvidaniya!

  • Niste circari toti…care mai de care mai isteric. Ies acusi la pensie din politica si nu au facut nimic notabil, decat pentru bunastarea lor. Duceti-va la naiba toti!

  • Iasul are oameni buni dar simion a bagat curva si lingaul de ostaficiuc psd pt ca a cotizat cu bani ,simion nu stie ca facand asa bagand penali si corupti psd ,oameni de nimic in aur distruge partidul ,cu asa lepre in varful aur iesenii au pierdut increderea si vor vota sos !!!

Adauga un comentariu