Local

Marius Eugen Ostaficiuc, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Iași: ”La Ungheni ne trebuie bursă de mărfuri”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Marius Eugen Ostaficiuc candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Iași La Ungheni ne trebuie bursă de mărfuri
Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Au trecut alegerile. Guvernul e pus pe căpătuială, țara e plină de datorii”

Marius Eugen Ostaficiuc, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean explic cum Iașul poate fi un hub regional pentru bursă de mărfuri și de ce autoritățile ar fi trebuie să se implice în realizarea acestui proiect. Marius Ostaficiuc punctează faptul că mărcile regionale trebuie să devină o forță economică a Iașului și a regiunii Moldova:

” Consorțiul Agricol Regional cu cel mai mare Târg de Agricultură din România! Crearea la Ungheni, în proximitatea tronsonului A8, a unui salon expozițional cu deschidere transfrontalieră. Cei mai mari producători din industria agroalimentară de pe cele două maluri ale Prutului vor crea la Ungheni una dintre cele mai mari burse de mărfuri din România.
Voi sprijini coeziunea producătorilor din județele Moldovei pentru accesul la finanțare pentru creșterea capacității de procesare și suportarea costurilor de marketing. Mărcile regionale trebui să devină o forță economică a Iașului și a celorlalte județe: Botoșani, Suceava, Neamț, Vaslui, Bacău.
Împreună cu producătorii cu experiență din R. Moldova, trebuie să devenim cel mai mare pol agroalimentar din România.
Preț estimativ: 50 milioane de euro
Termen finalizare: Salon expozițional – 2027
Finanțare: Programul Operațional Regional și Programul de Creștere a Competivității Economice – fonduri europene”  a explicat Marius Eugen Ostaficiuc, candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Iași.

 

 

 

Comentarii
  • Asta vrei sa faci ? Inca o hadughie de cladire ? Mai e una la capat CUG care nu produce nimic, doar cheltuieli de intretinere… Centura Iasi, Podu Iloaie, Tg.Frumos, etc. nimic ? Gaze, Apa, Curent, Canalizari nu trebuiesc ? Doamne cum va tine pamantul asa de prosti? Cum ?

Adauga un comentariu