Actualitate

Marius Eugen Ostaficiuc, deputat de Iași: Chirica, Chichirău și alte chichireli de duzină

Publicat: 16 mart. 2021
Marius Eugen Ostaficiuc, deputat PSD Iași

 

De ceva timp, ieșenii asistă la un penibil ritual de împerechere politică. Un presupus mascul, nu foarte înzestrat și cu penajul cam ciufulit, aleargă bezmetic prin ogradă după o femelă gureșă și înțepată. În văzul tuturor, o urmărește ca să negocieze ceva în legătură cu castronul de grăunțe din mijlocul ogrăzii. Care și câte boabe să ciugulească… În spatele protagoniștilor, înfoiate și bătăioase, scurmă nisipul alte orătănii politice, fiecare convinsă că soarele a răsărit numai și numai pentru că așa a dorit ea.
Dragi ieșeni, urmăriți cu atenție circul pe care îl oferă la Iași, zilele acestea, PNL și USR-PLUS, prin intermediul mirelui Chirica și miresei Chichirău. Niciodată, dar niciodată în istoria Iașului, nivelul politicii locale nu a fost atât de scăzut ca acum, în toiul acestei lamentabile nuntiri la care, fără să vrem, suntem siliți să luăm parte.
De parcă nu era suficient că primarul și președintele CJ sunt urmăriți penal, iată că acum avem parte de noi ipostaze ale unui infantilism politic revoltător. Scrisori deschise, scrisori închise, conferințe de presă, acuze reciproce, invitații onorate, invitații refuzate, condiții acceptate, condiții neacceptate, totul, vezi Doamne, pentru binele ieșenilor…
Cât de jos au ajuns, ce amatorism strigător la cer, ce chiul teribil mascat sub bune și lucrative intenții, ce chin grozav al unor anonimi obsedați să amăgească ieșenii că ei chiar sunt cineva, că ei chiar contează și scriu istoria orașului sub ochii noștri căscați admirativ!
Priviți-i cu atenție! Sunt exact la fel, niște copii ce se joacă inconștienți cu focul. Pentru ei, bugetul Iașului e un fel de Monopoly. Nicio responsabilitate reală, nicio seriozitate profundă, nimic. Doar vorbe, îmbrânceli, chicoteli și caterincă de joasă speță.
Așteptăm resemnați ca masculul ciufulit să prindă femela înțepată și, împreună, să împartă boabele din castronul local. PSD nu dorește să aibă nimic de-a face cu hârjoana asta jenantă. Le-am cere să fie serioși, dar știm că nu avem cui cere așa ceva. Nu ne rămâne decât să sperăm că „părinții” de la București, îngroziți de faptele odraslelor, îi vor chema în casă iar jocul acesta stupid și fără sens va lua sfârșit… Dacă nu, Dumnezeu cu mila! Între Chirica și Chichirău se decide destinul Iașului…
Trist, nu-i așa?

Comentarii
  • Tare comentariul! Cocosul chichirica mai alearga si el cat poate dupa gaina pipirau ca pana la urma tot o sa si-o traga la popou cu cocosul tabla la dr Vicol! Asta daca mai exista justitie in tara asta, nu dictatura lui kknis!

  • PSD si PNL s-au inteles deja sa puna cate un viceprimar si sa jefuiasca in continuare Iasul.
    PNL doar s-a facut ca vrea sa negocieze cu USR+, dar penalii Alexe si Chirica tot la PSD viseaza, e fratia mafiotilor. Chirica (PNL) deja l-a pus city manager pe Harabagiu (PSD), deci alianta e pe fata.
    Iar Ostaficiuc mananca „maro”, ca sa para ca PSD e impotriva aliantei cu colegul Chichirica.

  • Asziceca dreptatea e de partea Cosettei,fiindca nu are nici un dosar penalsi poate e un pic mai scolita si diplomata decat cei doi PENALI,care aduc imense prejudicii iasiului.Dar,acesti doi mafioti,;ot fi aruncati peste bordda catre cei ce i/au ales,asa ca,dragi ieseni,iesiti si nu/i lasati sa mai intre in locatiile dedemnitari.E dea dreptulscandalos caALEXE tablagiul se crede mai presusdelege,aducandu/siin proprietate un imperiu de la sculeni de zeci de mii de eurola varsta de numai 38 deani!HEI,voi ANI, ce mai asteptati,de nu va faceti datoria fata de acest popor.?Balaban Gh. Barlad

  • Sunteti principali vinovati de acest haos in primaria Iasi.Pt locale ati avut o ,,gasca” care se credea lebada iar la parlamentare niste yes-mani ,pupincuristi si slugoi de serviciu. Asa ati facut ca simpatizanti si sustinatori PSD sa nu iasa la vot si in consecinta neo-marxisti ,#rezisti si alti LGBT-isti ,transgederi si lesbiene drogate sa cistige alegerile.Iasiul din totdeauna a fost fieful PSD , dar in ultima vreme cu oamenii de proasta factura cu hoti si excroci in conducerea PSD-ului ,electoratul s a simtit tradat si umilit iar consecintele le vedeti azi.Daca nu veti face o curatenie totala in partid si nu veti aduce nume noi ,personalitati cinstite , si nu din aceia care planeaza asupra lor suspiciuni nu veti reusi la viitoarele alegeri .Trei ani sunt suficienti a face curatenie in partid numai daca vreti !

Adauga un comentariu