Actualitate

Marius Eugen Ostaficiuc, președinte al PSD Municipiul Iași, deputat: Haosul se instalează în România, Iohannis oferă distincții! (P)

Publicat: 07 apr. 2021
Deputatul Marius Ostaficiuc

Campania de vaccinare trâmbițată de Guvernul României continuă să dea rateuri. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a susținut că doar 30 la sută din medicii de familie vor participa la campanie și vor face vaccinări în cabinetele acestora. Chiar Gheorghiță a susținut că este mai puțin decât se așteptau ei în toate estimările.  Din păcate acest lucru nu este îmbucurător. Însă toate acestea arată și demonstrează bâlbâiala Guvernului, modul în care a fost prezentată situația vaccinării și gestionarea proastă a scandalurilor legate de campanie.

 

Premierul Florin Cîțu a ieșit nonșalant la televizor să ne spună că de la 1 iunie putem reveni la normalitate. Președintele Klaus Iohannis decorează un reprezentant al Organizației Mondiale a Sănătății pentru Europa. În tot acest timp, lumea continuă să-și piardă încrederea în măsurile luate de actuală putere.

Nu cred că este cazul acum să oferim distincții, să arătăm că lupta contra Covid-19 este câștigată și să ne relaxăm. Oare cei aflați acum la guvernare nu văd că sunt penibili? Nu văd că oamenii nu mai au încredere în măsurile luate de ei? Nu văd că HoReCa este la pământ, românii își pierd locurile de muncă și că anul școlar este dat deja peste cap? Este cazul acum să ieșim cu distincții ? Ori șeful statului nu are alte preocupări în momentul de față în afară de a mai scoate capul în lume prin oferirea unor decorații persoanelor cu putere de decizie la nivel european?

În loc să ne concentrăm pe ceea ce ne doare cel mai tare, în loc să înțelegem de ce medicii de familie nu vor să participe la procesul de vaccinare, în loc să căutăm explicații și să luăm măsuri pentru ca românii să nu mai protesteze, noi ne faultăm singuri!

Florin  Cîțu este depășit de situație. Vlad Voiculescu se ascunde în continuare în spatele rețelelor sociale, iar liberalii îi înjură pe partenerii de guvernare în spatele ușilor închise. Nu este de mirare că Iohannis se apucă de decorat pentru a se delimita de acest scandal de care este depășit.

Suntem într-o situație tragi-comică. Numărul de infectări nu scade, campania de vaccinare nu merge așa cum și-au dorit cei de la putere, iar ei se ocupă de alte bazaconii.

Nu aceasta este România pe care ne-o dorim, nu aceasta este calea spre normalitate. Domnule Cîțu, domnule Iohannis, treziți-vă și luați atitudinea pe care o asteaptă toți românii de la dumneavoastră. Sau fiți în continuare penibili și o să ajungeți de râsul Europei!

  • Marius Eugen OSTAFICIUC, președinte al PSD Municipiul Iași, deputat

 

Comentarii
  • Ce bine era pe timpul PSD… 🙂
    1. PSD a facut cele 8 spitale regionale promise in programul de guvernare 2016-2020 si-si invita parlamentarii si sustinatorii sa se trateze doar acolo! 🙂
    2. Ministrii Sanatatii PSD, in frunte cu Sorina Pintea, au luat spagi ca porcii, dar n-au fost prinsi decat dupa ce au plecat de la minister.
    3. Ostaficiuc amenda librariile prin intermediul slugilor de la Protectia Consumatorilor pentru cartile pentru copii vandute, ca nu-i placeau lui. Mare natarau!

  • Psd a doborat recorduri prin schimbarea a 3 prim ministri si 80 de ministri,halal guvernare in loc sa se ocupe de spitalele si autostrazile promise ei se dadeau de ceasul mortii cum sa l salveze pe zdragnea de puscarie,asa ca stimabile deputat psd ist MANANCI RAHAT,SIKTIR

  • Felicitări! Am întrat în epoca de aur, totul merge ca pe roate, gata corupția, anu”si spitalu”, anu”si autostrada, gata cu pandemia, cel mai tare ministru la MS, lapte și miere, belșug și veselie!! Fanaticilor fără creier, jos PSD, ca se rezolva tot!!!

Adauga un comentariu