Local

Marius Ostaficiuc:”Spiritualitatea și credința rămân marile noastre repere. Hristos a înviat!”

Publicat: 04 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Marius OstaficiucSpiritualitatea și credința rămân marile noastre repere. Hristos a înviat
Marius Ostaficiuc, mesaj cu ocazia sărbătorilor pascale

Deputatul AUR România, Marius Eugen Ostaficiuc, a transmis ieșenilor un mesaj astăzi, 4 mai 2024, cu ocazia sărbătorilor pascale.

„Dragi ieșeni,
spiritualitatea și credința rămân marile noastre repere, oricât ar vrea unii sau alții să credem altfel.
Să ne împărtășim din bucuria aceasta a Învierii și a Luminii, să fim în sânul familiei, a celor dragi nouă și să ne aplecăm asupra tradițiilor așa cum cere datina străbună. Să sărbătorim cum numai noi, românii, știm să sărbătorim!
Cu suflet curat, din Iașul nostru, orașul spiritualității înalte, vă îmbrățișez și vă doresc pace și lumină în suflete!
Hristos a înviat!”, a transmis Marius Ostaficiuc, deputat AUR România.

Comentarii
  • De ce nu faceți apel la credință, spiritualitate și suflet curat când sunteți în Parlament? Ați făcut ceva pentru ca Iașul să aibă o autostradă, să poată merge ieșeanul de rând până la Tg. Frumos în condiții decente? Sunteți penibili, nu mai sensibilizați pe nimeni.

  • Penibili toti …. MARE ADEVĂR , piticul umblă la constum prin piață și da noroc cu moșnegii și mai întreabă de un preț la kg de miel , mai la un mic pe la ciric de 1 mai, iar restul tot cu vrăjeala de 2 lei …. Au rămas numai gunoaie de oameni , cineva competent nu mai intră în mocirla !!
    Asta e o mare problemă !

  • Romanii sunt mai curand creduli decat credinciosi. Asta explica nu doar succesul politicienilor ci si viata great a majoritatii romanilor. Adevarul este ca o merita. Prostia de 10 min. din cabina de vot se plateste in urmatorii 4 ani.

Adauga un comentariu