Magazin

Mărțișorul ce-l va purta tot anul

Publicat: 17 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mărțișorul ce-l va purta tot anul

Prima zi a Primăverii, 1 Martie, este sărbătorit după cum bine știți Mărțișorul. Multe tradițîi și obiceiuri au loc în toată țară, însă cel mai frumos act rămâne oferirea unui mărțișor fetelor, dar și băieților (în unele zone).

Mărțișorul este dăruit persoanelor apropiate. Pentru a le arată cât sunt de imporatnte pentru ține ce spui de un alt fel de mărțișor? O brățară, un pandantiv sau orice altă bijuterie personalizată din Argint 925 cu simboluri aducătoare de noroc sau cu modele ce descriu frumosul anotimp, fiecare reprezintă o opțiune desăvârșită. Persoană dragă din viață ta va primi un mărțișor care nu va ajunge uitat în fundul unui sertar, ci va fi purtat cu mândrie tot anul.

 Brățări din Argint 925 și șnur reglabil din mătase vegetală

De Mărțișor oferă în dar un talisman protector din Argint 925 ce îi va aduce noroc și voie bună celui/celei ce o îl purta.

Șnurul alb și roșu reprezintă îmbinarea dintre iarnă și primăvară, dintre frig și cald, dintre întuneric și lumina. Alături de șnur sunt oferite simboluri ale norocului și prosperității, precum trifoi cu patru foi, potcoavă, ghiocelul și multe altele.

 

Pandantive personalizate din Argint 925

Un pandantiv îngeraș, trifoi, copacul vieții, melc, precum și alte modele, toate pot fi agățate în piept pe perioada lunii Martie, iar după acestea pot fi puse pe un lățișor și purtate la gât în fiecare zi.

 

Bijuterii personalizate, un alt fel de mărțișor

Mărțișorul este purtat de fete și femei la mâna, la gât sau prins în piept. Acesta își revendică statutul de simbol oficial al primăverii, în fiecare zi începând cu 1 martie.

Dorești să oferi persoanei speciale din viață ta un mărțișor că nici altul? Atunci nu vei da greș cu un lănțișor personalizat, o pereche de cercei sau chiar și un inel.

La Chic Bijoux vei găși o selecție întreagă de mărțișoare din argint: pandantive, brățări și multe alte bijuterii personalizate pline de semnificații frumoase.

Sursa foto: www.chicbijoux.ro 

Adauga un comentariu