International

Mărturia unei fetițe de 12 ani care s-a vindecat de COVID-19: ”Am murit, apoi am reînviat”

Publicat: 02 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mărturia unei fetițe de 12 ani care s-a vindecat de COVID-19 Am murit apoi am reînviat

”Am murit, apoi am reînviat” spune Juliet, o fată de 12 ani, despre care cu greu îți poți imagina că urmă cu doar câteva săptămâni, lupta cu boala pentru pentru propria viață, scrie Time Magazine.

Infecția sa cu noul coronavirus s-a făcut semnalată cu alte simptome decât cele pe care le cunoaștem – dificultăți de respirație, de exemplu.

Juliet avea dureri de stomac și vomita, iar mama ei, medic radiolog, a bănuit că ar fi vorba despre o apendicită sau despre o altă problemă stomacală.

În momentul în care buzele lui Juliet s-au învinețit, iar membrele i-au devenit reci, mama ei n-a mai stat pe gânduri și a dus-o de urgență la spital.

A suferit chiar și un stop cardiac, medicii reușind s-o resusciteze, fiind apoi transportată cu elicopterul la un alt spital, unde a fost diagnosticată cu COVID-19.

„Este cea mai drăguță fetiță din lume. Nu merita așa ceva. M-am rugat tot timpul să scape cu viață”, a mărturisit, mama fetiței la Good Morning America.

„Juliet a fost unul dintre cei mai afectați copii de coronavirus pe care i-am tratat aici”, a declarat medicul care a avut grijă de ea.

Medicul a mai explicat că de cele mai multe ori, copiii prezintă simptome diferite față de adulți, în urma contractării noului virus.

Adauga un comentariu