Magazin

Masă ping pong, o soluție pentru sport în sezonul rece

Publicat: 15 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Masă ping pong o soluție pentru sport în sezonul rece

Dacă ești mai friguros și nu te îndemni să ieși la alergat, ori vremea chiar nu permite mișcarea prin sport în aer liber, îți recomandăm o soluție eficientă și simultan distractivă pentru a face sport pe durata sezonului rece.

Masa ping pong poate deveni aliatul tău pentru cel puțîn câteva luni pe an și îți va oferi aproape echivalent atâta mișcare pe care ai putea să o faci alergând sau întrând într-un meci de baschet pe clasicul teren din curtea școlii. Este de înțeles că vei avea nevoie de puțin spațiu pentru a o instala, însă cu siguranță dacă vei face o organizare bună în spațiul din garaj totul se rezumă la doar câteva minute pe care le vei consumă pentru a o monta.

Masa de tenis este unul dintre cele mai stabile în timp produse din domeniul sportului. Calitatea materialelor pe care le înglobează permite fără îndoială acest lucru, iar dacă la achiziționare vei citi cu atenție informațiile producătorului ai să descoperi încă multe alte calități.

În primul rând cele mai multe dintre modelele de masa de ping pong sunt fabricate pentru a fi utilizate atât la interior, cât și pentru exterior. Se presupune în mod rezonabil că practicarea acestui sport nu trebuie în mod implicit făcută exclusiv la interior, prin urmare materialele din care sunt produse mesele de ping pong vor rezistă foarte bine și sub acțiunea radiației solare, sau chiar atunci când sunt stropite de o aversă de ploaie în timpul verii.

Dar, cum până la vara mai sunt ceva luni de zile de trecut peste iarnă, să vedem care sunt primii pași pe care îi ai de făcut pentru a pregăti de joc prima ta masă ping pong. Înainte de orice, pentru a nu avea vreo supriză neplăcută, ai de făcut câteva măsurători simple.

Află din oferta vânzătorului de mese de tenis care sunt dimensiunile produsului. Ia o ruletă și măsoară dacă aceste dimensiuni se încadrează în spațiul pe care l-ai eliberat. În plus față de aceste limite, adaugă încă cel puțîn 1,5 metri la capetele mesei pentru a dispune de suficient spațiu pentru mișcare. În lungul mesei va fi rezonabil să existe circa 80 de centimetri de libertate pentru mișcare. Dacă ai disponibil acest spațiu deja ești foarte aproape de a pune pe picioare la propriu masă de tenis pentru petrecerea timpului liber la o partida cu prietenii sau doritorii din familia ta.

Cei mai încântați de această investiție vor fi în mod evident copiii. Este o modalitate excelență de a-i scoate din rutină nu tocmai plăcută a zilelor mohorâte ale sezonului de toamna-iarnă și de a-i pune în mișcare într-un mod plăcut și suficient de amuzant. Acest joc pe masă ping pong este special în primul rând pentru că pune partenerii în situația de a se concentra pe găsirea celei mai bune mișcări de lovire a mingii și de a câștiga punctele unui fiecărui ghem.

Dacă în preajma există și puțină galerie făcută de următorii participanți la meciurile pe masă de tenis, cu atât mai bine. Atmosfera se va încinge la propriu, întâmplările și fazele de joc amuzante vor apărea cu siguranță. Acesta este în fapt farmecul practicării unui sport, iar jocul pe mese de tenis nu face excepție de la regulă.

Avantajul acestui produs este dublu din perspectiva utilizării sale. Vei observa că masa ping pong este prevăzută cu roți speciale pentru a fi deplasată cu ușurință dintr-un spațiu în altul. Plierea unuia dintre blaturile de joc aduce și varianta de a juca individual, iar plierea completă oferă posibilitatea folosirii spațiului pentru altă destinație atunci când ai nevoie de acest lucru.

În general nu va fi nevoie să consumi timp pentru întreținerea mesei de tenis deoarece suprafețele sale sunt perfect lucioase și ușor de șters de praf. Cu toate acestea este util să folosești produse de curățare simple, fără alcool sau corozive pentru a nu deteriora suprafață de joc care este tratată special pentru nu reflectă nedorit lumina naturală sau pe cea artificială.

 

Adauga un comentariu