National

Masca purtată de Diana Șoșoacă, verificată de autorităţi. „Regula este pentru toată lumea”

Publicat: 25 dec. 2020
Diana Sosoaca, dand declaratie de presa, fara sa poarte masca de protectie
Senatoarea AUR Diana Șoșoacă nu se teme de COVID-19

Anca Dragu, preşedintele Senatului României, a cerut să fie verificată masca de protecţie purtată de Diana Șoșoacă. Totul a survenit în urma stabilirii, de către autorităţile sanitare, a faptului că adeverinţa pe care aceasta o prezentase pentru nepurtarea măştii este neconformă.

Reamintim că senatoarea Diana Șoșoacă s-a prezentat cu o mască din plastic transparent. Aceasta îi acoperea gura şi nasul şi se sprijinea de bărbie.

„Am cerut o analiză la comisia de specialitate și la Direcția de Sănătate Publică dacă tipul de mască purtat de doamna Șoșoacă este conform. Regula este pentru toată lumea”, a declarat Anca Dragu zilele trecute.

Autorităţile sanitare s-au autosesizat întrucât adeverinţa prin care se invoca scutirea de mască era neconformă. Luni seara, Diana Șoșoacă a purtat masca pe faţă când a depus jurământul cu mâna pe Biblie.

Se pare că nu ar fi vorba despre o mască medicală de protecţie. E vorba de una care serveşte drept paravan în dreptul nasului şi gurii. E fabricată din plastic transparent şi se prinde de bărbie.

„Mă voi asigura că legea va fi aplicată”, a precizat Anca Dragu.

Preşedintele Senatului a adăugat că populaţia are o încredere foarte scăzută în instituţia Paramentului din cauza percepţiei că aleşii nu respectă regulile pe care ei înşişi le formulează.

Comentarii
  • SI DACA IL ADAUG SI VOI IL STERGETI??? INTERNETUL E PLIN DE POZELE LUI ORBAN FARA MASCA DE ADUNARILE PARLAMENTARILOR FARA MASTI,RESTAURANTELE SUNT INCHISE DOAR PENTRU POPULATIE CAUTATI POZE CU KELEMEN HUNOR O SA GASITI O MULTIME CU EL FARA MASCA …

Adauga un comentariu