Economic Local

Măsuri luate de ApaVital împotriva raspândirii infecției cu Coronavirus

Publicat: 16 mart. 2020

Pentru a preveni raspândirea infecției cu Coronavirus, ApaVital Iași a luat măsuri pentru dezinfecția periodică a spațiilor de primire a clienților, limitând totodată la cinci numărul de persoane care pot pătrunde simultan în spațiile în care se desfășoară activități de relații cu publicul. De asemenea, s-au asigurat materialele igienico-sanitare necesare păstrării unei igiene adecvate.

„Pentru a proteja sănătatea clienților și a angajaților săi, ApaVital recomandă ca interacțiunea între persoane să se facă de la distanță, iar persoanele care prezintă simptome de răceală sau de gripă sunt rugate să nu se prezinte la ghișeu”, au precizat reprezentanții ApaVital.

De asemenea, ieșenii sunt rugați să apeleze la metode de plată sau de comunicare care nu impun interacțiunea directă: facturile se pot pot plăti online, atât prin intermediul site-ului cât și prin intermediul aplicației informatice PAGO, iar sesizările și reclamațiile se pot transmite telefonic la Centrul de Contact ApaVital, numărul de telefon 0232.969.

Ieșenii sunt sfătuiți să plătească facturile la utilități online

Reprezentanții asociațiilor de proprietari din Iași recomandă cetățenilor să își plătească facturile la întreținere pe internet sau prin virament bancar, iar transmiterea de indexuri să se facă tot prin intermediul online.

„În virtutea transparenței și solicitudinii față de clienții Termo-Service, informăm public asupra măsurilor luate de societatea noastră pentru diminuarea riscurilor de contaminare. Prin urmare, în perioada cu risc de transmitere a infecțiilor virale recomandăm clienților noștri să utilizeze, pe cât posibil, mijloacele de plată electronice puse la dispoziție de societatea noastră”, au precizat reprezentanții Termo-Service Iași.

Astfel, prin intermediul site-ului: https://tsiasi.ro/, se pot face plăți online, din orice loc unde există o conexiune la internet. De asemenea, utilizatorii formelor de internet banking pot face viramente online în conturile aflate la dispoziția asociațiilor. Este necesar să fie menționate numele și adresa proprietarului care face plata, astfel încât viramentul să fie ordonat corect.

Comentarii
 • Fraza ”Reprezentanții asociațiilor de proprietari din Iași recomandă cetățenilor să își plătească facturile la întreținere pe internet sau prin virament bancar” este incorecta deoarece TERMO-SERVICE este o firma prestatoare de servicii pe baza de contract si comision.
  Ei nu sunt reprezentantii asociatiilor sunt angajatii asociiatiilor ca se transforma in ”stapani” este vina celor de la asociatii si a locatarilor care nu cunosc legea.
  Termo-Service are modul de lucru si aroganta de care da dovada ca este firma PRIMARIEI (trebuie o discutie serioasa pe aceasta tema dar nu se doreste inclusiv de Primarie)
  https://tsiasi.ro/, – A apărut o eroare în timpul conectării la tsiasi.ro. Serverul folosește o versiune fără suport a protocolului de securitate.
  Codul erorii: SSL_ERROR_UNSUPPORTED_VERSION
  Acest mesaj apare cad incerci sa intri pe pagina indicata.

Adauga un comentariu