Economic Local

Măsuri speciale luate în scările de bloc. Se folosesc substanțe pe bază de clor

Publicat: 21 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În scopul evitării îmbolnăvirilor cauzate de infecții virale, firma municipalității ieșene care administrează blocurile de locuințe din Iași a aplicat un set de măsuri de natură a veni în sprijinul cetățenilor. Astfel, se acordă o atenție sporită dezinfecției spațiilor comune din blocuri, prin folosirea substanțelor pe bază de clor.

„De asemenea, la casieriile Termo-Service, angajații sunt instruiți să folosească dezinfectant pentru mâini și suprafețele expuse, astfel încât activitatea să se desfășoare în condiții cât mai eficiente de siguranță. Recomandăm clienților noștri să se informeze numai din surse oficiale, autorizate și să aplice măsurile indicate de protecție personală”, au declarat oficialii TermoService Iași.

Evitați cozile la asociațiile de proprietari

În cadrul asociațiilor de proprietari din Iași a fost dispusă organizarea accesului în casierii în mod restrictiv, câte o persoană pe rând, astfel încât să se asigure distanța minimă necesară între cetățeni. Având în vedere că vineri, 20 martie 2020, va începe afișarea listelor de plată aferente lunii februarie, se recomandă ieșenilor să facă plăți în avans în zilele de miercuri și joi, astfel încât să se evite aglomerația. Sumele se pot estima pe baza ultimei liste de plată afișate, urmând ca regularizarea să se efectueze la următoarea listă de plată, cea corespunzătoare lunii martie 2020.

Adauga un comentariu