Cancan ultimă oră

Maurice Munteanu a făcut-o praf pe Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea a rămas fără cuvinte

Publicat: 02 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maurice Munteanu a făcut-o praf pe Viviana Sposub. Iubita lui George Burcea a rămas fără cuvinte
George Burcea și Andreea Bălan au divorțat, în sfârșit, iar acesta are dreptul să le ia pe fetițe în weekend la el

Viviana Sposub a intrat în competiţia „Bravo, ai stil! Celebrities” gata să folosească toate „armele” din dotare pentru a câştiga marele premiu. În cea mai recentă ediţie, iubita lui George Burcea a avut parte de un moment neaşteptat. Maurice Munteanu i-a reproşat tinerei câteva lucruri, iar bruneta a rămas fără cuvinte.

În ultima emisiune, Viviana Sposub a crezut că îi va lăsa pe juraţi fără cuvinte cu ţinuta sa. Bruneta a ales să poarte top și o fustă, ambele de culoare albă. Se pare însă că, povestea pe care a spus-o i-a atras atenția lui Maurice Munteanu.

Mai exact, Viviana a dezvăluit faptul că va avea o întâlnire cu un bărbat misterios despre care îi e frică că nu arată ca în poze. Deşi povestea nu era reală, cele spuse de brunetă l-au făcut pe celebrul jurat să răbufnească.

„Te editezi în poze! Te lungești, tu ești mică de înălțime. La față cred că bagă o mie de filtre! Îți faci buzele, talia, popoul! Problema concurentei e că nu știe dacă arată el ca în poze, dar tu arăți ca tine în poze? Televizorul nu minte!”, a răbufnit Maurice Munteanu.

Viviana Sposub a rămas șocată de declarațiile făcute de Maurice care a fost susținut și de Raluca Bădulescu. La un moment dat însă, juratul i-a spus Vivianei faptul că totul a fost doar o glumă.

„Stai, ne-ai crezut? Doamne, îmi e și frică să mai spun ceva!”, a mai spus Maurice Munteanu.

Câţi bani primeşte Viviana Sposub la ”Bravo, ai stil! Celebrities”

În această vară, Viviana a colaborat cu emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV, însă se pare că postul din Pache Protopescu nu i-a oferit suma pe care și-o dorea. Astfel, bruneta s-a reorientat şi ar fi ales să facă o schimbare pentru salariul pe care i l-au oferit cei de la Kanal D.

Nu se știe exact suma pe care și-a negociat-o la Kanal D, însă, în sezonul trecut, fetele primeau între 500 și 1.000 de euro pentru a-și cumpăra ținute.

”De-abia așteptam și sunt foarte emoționantă. Vreau să câștig. Această emisiune pentru mine a fost mereu un subiect controversat. Nu mă așteptam să ajung. Când mi s-a propus, am zis de ce nu. Sunt foarte emoționată. Știam că trebuie să vin cu o poveste. Astăzi am vrut să fiu eu din cap până în picioare. Așa mă îmbrac eu și la TV. Îmi doresc să cresc în acest proiect din punct de vedere stilistic”, a mărturisit Viviana Sposub, după ce a intrat în competiţie.

Adauga un comentariu