Prima pagină » International » McDonald’s începe revoluția. Burgerii vor fi schimbați
McDonald's începe revoluția. Burgerii vor fi schimbați

McDonald’s începe revoluția. Burgerii vor fi schimbați

12 mart. 2024, 11:40,
BZI.ro, în International

Rețeaua de restaurante McDonald’s anunță o mișcare revoluționară, cea mai semnificativă din ultimele decenii, schimbând rețetele de preparare pentru produsele pe care le comercializează.

McDonald’s, gigantul fast-food, din Statele Unite, anunță o mișcare revoluționară, cea mai amplă din ultimele decenii. Astfel, lanțul de restaurante va schimba modul de preparare a unor produse clasice de succes. Este vorba despre cheeseburger, Big Mac și Quarter Pounder cu brânză.

McDonald’s începe revoluția

Primele modificări propuse de gigantul lanț de restaurante vor avea loc în Marea Britanie și Irlanda. Acestea vor fi lansate, la jumătatea lunii martie, în toate cele 1.450 de restaurante pe care le deține în cele două state. McDonald’s a anunțat că este cea mai „semnificativă schimbare de meniu” din ultimele decenii.

Astfel, printre schimbări este plasarea cepei deasupra chiftelelor în timp ce sunt preparate. De asemenea vor interveni schimbări și în procedura de prăjit a chiftelelor din carne de vită.

„Inovăm și ne îmbunătățim constant meniul și am constatat că o colecție de mici îmbunătățiri complementare aduse micilor burgeri emblematici fac o diferență semnificativă în ceea ce privește aroma. (…) O altă parte importantă a acestei tranziții a fost legată de echipele noastre de restaurant și de modul în care le putem sprijini pentru a oferi cea mai bună experiență posibilă clienților”, a explicat Gareth Pearson, McDonald’s Marea Britanie și Irlanda.

Ce schimbări mai sunt preconizate

Oficialul McDonald’s a precizat că a fost introdusă o nouă tehnologie în bucătărie. Iar noile procesuri au necesitat recalificarea tuturor angajaților, astfel încît să le poată implementa cu succes.

„Nu numai că am introdus o nouă tehnologie de bucătărie, dar i-am recalificat pe toți cei 177.000 de membri ai echipajelor cu privire la aceste noi proceduri pentru a le permite să servească cei mai buni burgeri de până acum”, a mai afirmat Gareth Pearson de la McDonald’s.

În acest context, Thomas O’Neill, șeful de meniu al McDonald’s Marea Britanie și Irlanda, a declarat că schimbările vor duce burgerii „la următorul nivel”. El a spus că toate aceste schimbări au necesitat un efort uriaș.

„Există o cantitate imensă de muncă pentru a testa și perfecționa orice schimbare în oferta noastră de meniu. Dar și mai mult atunci când vine vorba de reimaginarea clasicilor noștri pentru prima dată în 50 de ani. Este foarte interesant să implementăm aceste schimbări în toate restaurantele noastre și aștept cu nerăbdare ca echipele noastre să servească clienților din Marea Britanie și Irlanda mese delicioase, dar în același timp clasice”, a spus Thomas O’Neill.

Schimbările propuse în meniul McDonald’s

Modificările au fost deja introduse în Statele Unite și în Australia. De altfel, gigantul fast-food își schimbă și actualizează periodic lista cu preparate. Unele prind la public și sunt menținute, altele sunt retrase după o perioadă de încercare. Noua listă propusă de McDonald’s conține următoarele:

Chifteluțe de vită, ținute pe grătar astfel încât să fie mai fierbinți și mai suculente pentru un maximum de arome;

Ceapă la grătar – noile procedee presupun adăugarea de ceapă albă deasupra chifteluțelor pe măsură ce acestea se gătesc, pentru un plus de culoare și aromă caramelizată;

Salată verde – salată proaspătă direct din frigider, pentru un gust mai crocant;

Brânză – chiftelele de vită mai fierbinți vor face ca brânza să se topească, creând o textură mai fină;

Chifle noi – rețetă cu unt, în stil brioche și proaspăt prăjite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *