Sport

Meci prost făcut de Simona Halep! A fost eliminată din sferturile competiţiei din Australia

Publicat: 16 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Meci prost făcut de Simona Halep A fost eliminată din sferturile competiţiei din Australia

Simona Halep (28 de ani – locul 4 WTA) n-a mai reușit o prestație la fel de solidă, precum în prima ei partidă oficială din acest an cu Alja Tomljanovic. Sportiva noastră a ratat șansa unui break în primul set, la scorul de 2-2, când totul îi era favorabil. De acolo s-a rupt totul. Nici măcar intervenția lui Darren Cahill, la scorul de 3-4 nu a mai ajutat-o așa mult. De altfel, acela a fost singurul moment al partidei în care sportiva din Constanța i-a solicitat ajutorul tehnicianului australian.

Era 2-2 în primul set și Simona putea trece în avantaj pe serviciul sportivei din Belarus. Halep a ratat însă acel moment iar asta s-a văzut după aceea în jocul ei. Frustrată pentru că a greșit, Halep a dat cu racheta de pământ. Așa s-a făcut că în loc de 3-2 pentru Halep scorul a ajuns la 4-2 pentru Sabalenka.

Nici sfaturile lui Darren Cahill n-au mai ajutat-o pe Simona Halep
Atunci a fost momentul în care Simona l-a chemat la bancă pe Darren Cahill. Tehnicianul australian i-a oferit câteva sfaturi tactice și se părea că lucrurile pot reintra în normal. Și, da, Simona a egalat la 4 în primul set, dar apoi ”s-a rupt” total jocul ei.

Sabalenka a câștigat nu mai puțin de șapte game-uri la rând, astfel că s-a ajuns ca în setul al doilea Simona să fie condusă cu 0-5. Abia atunci Halep a mai avut o tresărire de orgoliu, a mai câștigat un game, dar acesta n-a mai contat.

Simona nu s-a aflat deloc în apele ei, dar este adevărat că și Sabalenka a făcut meciul vieții.

Adauga un comentariu