Sport

Meciul România – Norvegia, anulat! Anunțul drastic făcut de UEFA!

Publicat: 16 nov. 2020
Meciu dintre nationalele Romaniei si Irlandei de Nord, desfasurat,vineri, 14 noiembrie 2014, pe Arena Nationala, in preliminariile EURO 2016 la fotbal.

Meciul România – Norvegia a fost anulat. Vestea șocantă a venit chiar de la UEFA și a fost anunțată de publicația norvegiană VG.
FRF a publicat imediat informația.

„UEFA ne-a informat că, în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România – Norvegia nu se va mai disputa. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, susține FRF.

Este posibil ca toate rezultatele Norvegiei să se anuleze. Ce este cert e că Norvegia va pierde „la masa verde” atât meciul cu România, de pe 15 noiembrie, cât și pe cel cu Austria, de pe 18 noiembrie.

Un caz de coronavirus în naționala Norvegia a anulat meciul

În timp ce „tricolorii” se antrenau pe Arena Națională, delegația Norvegiei se afla în continuare la Oslo, pentru că nu a primit acceptul autorităților sanitare să facă deplasarea la București, din cauza faptului că Omar Elabdellaoui a fost depistat cu Covid-19, iar ceilalți jucători și membri ai staff-ului au fost considerați contacți direcți.
De altfel, Bent Hoie, ministrul Sănătății din Norvegia, a anunțat că o deplasare către România a jucătorilor ar fi fost ilegală, ca urmare a normelor implementate în țara nordică în contextul pandemiei de Covid-19.

Adauga un comentariu