Local

Medicii de la Maternitatea Elena Doamna încă nu şi-au luat salariile pe decembrie. Reacția managerului unității medicale – UPDATE

Publicat: 18 ian. 2021
Maternitatea Elena Doamna din Iași nu a plătit salariile medicilor și a personalului medical aferent
Personalul medical de la Maternitatea Elena Doamna din Iași nu și-au luat salariile aferente lunii decembrie

Personalul medical printre care și medicii de la Maternitatea Elena Doamna din Iași incă nu şi-au luat salariile aferente pe luna decembrie. Conform datelor intrate în posesia Cotidianului Bună Ziua Iași, totul a fost cauzat de câteva greşeli ale părţii administrative a spitalului.

UPDATE: „Situaţia s-a rezovat din câte ştiu. Dacă sunt astfel de probleme trebuie să discutaţi cu directorul financiar contabil care se ocupa de acest lucru”, a explicat Gabriel Martinescu, managerul Maternităţii Elena Doamna Iași

Conform legislaţiei în vigoare, la începutul anului, partea administrativă a Maternităţii Elena Doamna ar trebui să depună mai multe documente la Trezorerie. Aceştia au întârziat în depunerea documentelor necesare, iar din această perspectivă se pare că banii medicilor nu au fost livraţi la timp. Medicii urmau să încaseze salariul pe data de 15 ianuarie 2021, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Din aceste considerente, conducerea administrativă ar trebui să depună documentele în aceste zile la Trezorerie. Sunt mici șanse ca medicii și personalul medical să încaseze salariile aferente lunii decembrie în această zi. Cel mai probabil în cursul acestei săptămâni situaţia se va rezolva.

Personalul medical este revoltat pe întreaga situaţie şi lansează multe acuze la adresa managerului Maternităţii Elena Doamna.

Vom reveni

Comentarii
 • Atatia oameni, nu doar medicii ci si restul angajatilor au rate, facturi de platit, iar administrativul in frunte cu „managerul” dorm pe ei.
  Ceva demisii, demiteri, penalizari sau sanctionari vedem si noi ?

 • Sper să se termine cu pandemia și să vă ea dna_ul la verificat, că prea v-ați făcut de cap in ultimii ani.Salarii plus șpăgi, foloase necuvenite și tot voi și ,,saracii,,de milițieni sunteți primii care va plingeti….Te rup la luat șpăgi,de la portar pină la DOMN (A) Profesor,nimeni nu mișcă un pai daca nu primește atenția!!!

 • Hai domnu Alexe, ce faci? Mai ai puțin timp de libertate, schimbă copchilu ăla că numai manajer nu e. Ai schimbat pe alții care nu trebuia dar pe omul lui Popa nu îl schimbi?

 • Hai nenea Alexe, schimba-i pe astia care isi bat joc de angajati si de munca pt care sunt platiti, gen Florin Ion de la DGASPC cu tot cu sefutelele care iau decizii in interesul lor nu al copiilor. Du-te in centre pe neanuntate, nu cu alaiul,ia si citeste reclamatiile si vezi daca te mai tii de intelegerea cu Florin Ion sa mai stea 2 ani pana la pensie.

 • La fel si la Spitalul Municipal Pascani…salariile intarzie in fiecare luna…de cand este manager Bechir. Nicioadata nu au intrat salariile pe data de 15. Fara nicio explicatie

 • Majestatea sa Martinescu si cu Luminita lidera da sindicat invirte cum vor ei banii fabricii de copiii. Bani pe materiale, pe masti pe vochere de vacanta . Vocherele de vacannta pt 2020 s-au dat abbia in Decembrie 2020

 • E perfect explicabil.
  Doar un oftalmolog vede luminița (pardon) de la capătul tunelului.
  Cred că e sătul de uitat la fiecare trașcă.

 • Pentru angajati. Sunteti de o NESIMTIRE fara margini. Voi cand nu va primiti salariile, faceti greva. Dar cand femeile insarcinate nu va dau SPAGA ca sa va indepliniti atributiile, conform fișei postului, ele ce ar trebui sa faca. Sau familia aparținătoare. Nu v-ati gandit NICIODATA ca sunt familii care nu au de unde sa va de-a,,dreptul ” cuvenit. Sunt convins ca nu stați numai in acel salariu,, de mizerie”. Ma refer la 90% dintre cei care fac greva.

 • Ar trebui putin intrat in acest spital cu bocancii chiar,un menajer care face ce vrea el vorbeste si injura ca pe mosia lui,nu respecta nici o regula valabila in pandemie merge pe intimidare chiar nu vede nimeni ca trebuie schimbat? altul,cu experienta si cu respect pentru oameni,mai chiar iti tragi spaga ta cu orice risc???

 • N-au dus actele la timp? Nu le-ajunge sacul cu bani covid,i-auzi managerul ca nu stie nimic :)) Daca nu el atunci cine? Aduceti unul care stie!

 • Daca ati vedea ce conac si-a construit jupinul Martinescu anul trecut in plina pandemie de pe banii de masti, combinezoane si medicamente . Salar de bugetar de 300.000 lei lunar plus combinatii si la asistenti nici macar orele de baza nu sunt platite . Daca ar veni putin DNA SI ANAFUL ar fi citeva dosare penale .

 • Martinescu bai nenorocitule care esti tu nenorocit,pai nu tu esti capul pulii in spitalul ala ,de ce artrebui ca directorul financiar contabil sa dea explicatii ,daca nu sia facut treaba afra cu directorul financiar contabil!esti un incompetent care nu are ce cauta intr o functie de acest nivel !

 • Nu -l suport pe manager,nu are nicio legătură cu administrarea, dar dacă au fost bani în cont și nu s-au înaintat documente justificative către Trezorerie vina este a directorului financiar și poate a RUNOS -lui ,Dacă nu au fost bani în Trezorerie (în cont ) este vina managerului,directorului financiar care este bâta de slab și restul pleiada.

 • Aplauze pentru manager i Raluca Popa și-a adus director financiar și personal în contabilitate ,sa -i mai p…sti ,mai slabi pregătiți sa-i poată manipula,a luptat din răsputeri in frunte cu argazel popa sa înlăture anumite persoane .

 • Ce faceti D-nule Presedinte Alexe ?cum rezolvați incompetenta acestora,Demiteti toată conducerea , nu au respectat contractul de administrare.
  Dacă au pile mari,tata ,mama,partid țineți sa distrugă un spital ,sa-si bata joc de personalul din subordine.Sunt multe ,multe nereguli în acest spital dar nu le vede nimeni din CJ,DSP, și alte organe de control.

 • Banii au fost rulati pt alte afaceri . Daca BZI nu făcea acest articol, salariile nici acum nu erau in contorile salariaților. Felicitari BZI !

 • Cum stam cu evaluarea ,managerului,director financiar ,director medical ? D-nule Prezedinte Alexe
  Poate faceți lumina și în acest spital
  Aduceți oameni competenți la conducere,mai renunțați la cei din partide,pile și relații

Adauga un comentariu