National

Medicul Alberto Zangrillo despre decesele din Italia: De două luni nimeni nu mai moare de COVID în Italia

Publicat: 19 iul. 2020
Medicul Alberto Zangrillo despre decesele din Italia
Medicul Alberto Zangrillo

Medicul Alberto Zangrillo, medic primar de anestezie şi terapie intensivă susţine faptul că în Italia nimeni nu mai moare, de două luni, din cauza COVID-19. Conform prorectorului Universității Vita-Salute San Raffaele, virusul nu mai este în stare să producă o boală gravă în Italia. Acesta a explicat că virusul este în continuare contagios, dar că în peninsulă, intensitatea i-ar fi scăzut.

Medicul Alberto Zangrillo despre decesele din Italia

Într-un interviu publicat pe cristoiublog.ro, reputatul profesor universitare, medic primar de anestezie, Alberto Zangrillo, dezvălui câteva studii pe care le-a citit Acesta a explicat că în Italia nu mai mor oameni ca urmare a infectării cu COVID ci ca aceştia mor în urma unor patologii care erau existente şi care s-au agravat din cauza prezenţii virusului din China:

„Ceea ce am văzut din studii, din observații clinice, dar mai ales din obervații virusologice de laborator, pentru că observația virusologică este făcută practic în vitro, caracterizează SARS COVID-1 în acest mod: este un virus extrem de contagios, deci RP este extrem de influențat de capacitatea acestui virus de a fi contagios. De fapt, este ceea ce se întâmplă în toată lumea și în Italia, unde vedem și am spus-o și eu, trebuie să învățăm să conviețuim cu el”, a declarat medicul.

Circulă voci că virusul circula deja din octombrie în Italia. După părerea dumneavoastră, există urme?

Nu se poate exclude existenta virusului din octombrie în Italia

La o întrebare adresată de reporter în legătură cu prezenţa virusului în Italia, medicul Alberto Zangrillo, a explicat că nu se exclude nicio posibilitate. Acesta vorbeşte despre studierea unui punct de vedere oferit de un virusolog sau epidemiolog. Toate punctele de vedere ar putea duce, în final, la unele reflecţii de viitor

„Nu putem exclude posibilitatea că virusul să fi existat în Italia încă înainte. Trebuie studiat din punct de vedere virusologic şi epidemiologic cu mare atenţie, pentru că toate acestea vor putea conduce la unele reflecţii în viitor, mai ales la necesitatea de a organiza unele sisteme de reţele de date în toată Europa”, a mai spus prof. Zangrillo.

De cel puţin două luni, în Italia nu se mai moare de COVID-19

Medicul a şocat cu o declaraţie care contrazice raportările oficiale. Acesta susţine că de aproximativ două luni de zile, în Italia, nu se mai moare din cauza COVID-19. În susţinerea afirmaţiilor, Alberto Zangrillo, explica faptul că oamenii mor din cauza unor patologii care au fost agravate de prezenţa virusului din Wuhan. În încheiere, acesta menţionează virulenta scăzută a virusului din Italia:

„Nimeni nu mai moare în Italia de COVID-19 de cel puțin două luni. Dar lumea continuă să moară de patologii care au fost lăsate în seama sorţii, care au fost ignorate. În aceste momente la Urgenţa din zona metropolitană din Milano este plin de bolnavi cu patologii cronice dar care au fost neîngrijite din cauza urgenţei virusului şi care acum s-au agravat pentru că necesita de intervenţii uneori urgente şi acum e prea târziu. Mă refer la infarcturi, la pancreatite, tumori, etc. Deci continuă să se moară, dar nu de Covid. Eu am spus că virusul nu mai este în stare, din fericire, să producă o boală gravă”.

Adauga un comentariu