Actualitate

Medicul Flavia Groșan ar fi tratat și români din Diaspora

Publicat: 20 mart. 2021
Doctorița Flavia Groșan nu face niciun pas în spate. Pentru că a anunțat că a trata peste 1.000 de pacienți cu altă schemă de tratament decât cea recomandată oficial pentru coronavirus, Groșan va fi cercetată de Colegiul Medicilor. Atacată pe diverse canale, doctorița anunță că a tratat și pacienți din diaspora

Doctorița Flavia Groșan nu face niciun pas în spate. Pentru că a anunțat că a trata peste 1.000 de pacienți cu altă schemă de tratament decât cea recomandată oficial pentru coronavirus, Groșan va fi cercetată de Colegiul Medicilor. Atacată pe diverse canale, doctorița anunță că a tratat și pacienți din diaspora.

„Am primit o smetie de la SRP de am văzut stele verzi. Nu-i nimic, pe mine ma susțin doctorii americani. Alo, diaspora, unde sunteți? Cum făceam noi online-uri sambata si duminica, căutam transportatori sa putem trimite medicația, mobilizam pe cei de acasa? Nu mi a trecut prin cap sa fac o statistica a cazurilor rezolvate extern.

PS Ia sa pun eu niște studii despre Claritromicina. Concluziile studiilor, care presupun o logistica ieșită din comun si bani foarte mulți, eu le am pus din cap printr un simt clinic excelent”, scrie Flavia Groșan pe Facebook.

Zilele acestea, mediul online a fost plin de materiale despre pneumologul Flavia Groșan. Este vorba despre medicul care spusese că a tratat peste 1.000 de pacienţi infectaţi cu coronavirus. În urma difuzării informaţiilor, din câte se pare, dar şi din cauza unor reclamaţii făcute la Colegiul Medicilor, doctorul este acum anchetat. Haideţi să vedem însă schema de tratament făcută de medicul Flavia Groșan.

În primul rând, trebuie spus că acest cadru medical a postat diverse informaţii, inclusiv despre un posibil tratament, chiar de la începutul pandemiei. Totuşi, abia acum a fost reclamată, iar Colegiul Medicilor urmează să efectueze o anchetă. În al doilea rând, vorbim despre nişte medicamente ieftine, care există în nomenclatorul Ministerului Sănătăţii.

Care este schema de tratament prescrisă de dr. Flavia Groșan

E vorba de ceva foarte simplu şi chiar şi ieftin.

„În zece zile pacienții mei sunt ok, mai stau patru zile în izolare după care își reiau activitatea. În reportajul cu care am pornit am spus o mie. Nu o mie. Eu am mii! Pentru că într-o casă sunt trei, patru pacienți COVID, și pe toți patru i-am tratat. Deci sunt mii și mii de pacienți care au mers foarte bine.

Acum, că ar fi ajuns în spital, știu trei cazuri care au ajuns în spital, nu sunt perfectă nici eu. Poate sunt mai mulți, nu știu! În general, feedback-ul este bun de la pacienții mei.

Eu am o schemă în care fiecare medicament știe ce face. Dacă îmi spune că pacientul are febră, ceva nu e în regulă. Dacă îmi spune că tușește, ceva nu e în regulă. Eu controlez povestea. E o poveste, pentru că eu mă adresez lumii. Și va rămâne această poveste scrisă de mine.

Claritromicina singură, nu poate face față. Ea este vedetă, dar are nevoie de ajutoare. Regină este Ventolin, regele este Flixotide.

Ei nu au înțeles de ce sunt eu împotriva Codeinei. Eu nu vreau Codeină care să îmi lase secrețiile în plămâni. Eu prefer bronhodilatatorul, Ventolin. Cu fiecare în parte am stat și am explicat cum să ia acel Ventolin.

Eu am inițiat camera de inhalare. Este o sticluță de plastic de care atașezi spray-ul și din care inhalezi din cameră. Știu sigur că îmi ajunge în plămân. Altfel nu!”

Comentarii
Adauga un comentariu