Actualitate

Medicul Liviu Oprea a fost ales presedintele Colegiului Medicilor din Iasi

Publicat: 18 dec. 2015
1

Colegiul Medicilor (CM) din Iasi va fi condus pentru urmatorii 4 ani de un medic de familie. Cei 20 de membri alesi in Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi l-au ales pe dr. Liviu Oprea, medic de familie, ca presedinte al organizatiei profesionale. Din cei 20 de membri, 14 sunt medici de familie si era de asteptat ca seful CM Iasi sa fie tot un doctor din medicina primara. Vicepresedinti au fost alesi prof. dr. Florin Mitu, seful Clinicii de recuperare cardiovasculara de la Spitalul de Recuperare Iasi, dr. Vasile Liviu Drug, medic gastroenterolog la Spitalul Sf. Spiridon si dr. Cristina Gavril, medic de familie. Pentru functia de secretar a fost ales dr. Viorel Olarasu, medic de familie. Din Consiliul Colegiului Medicilor din Iasi fac parte prof. dr. Doina Azoicai, prof. dr. Diana Cimpoesu, dr. Cristina Costandache, medic de familei, dr. Angela Daschievici, medic de familie, Manuela Dascalescu, medic de familie, dr. Vasile Drug, dr. Cristina Gavril, medic de familie, dr. Cecilia Grigore, medic de familie, dr. Diana Zahacinschi Lazar, medic de familei, dr. Liliana Mihailov, medic de familie, prof. dr. Florin Mitu, dr. Viorel Olarasu, medic de familie, prof. dr. Mircea Onofriescu, dr. Liviu Oprea, medic de familie, dr. Rodica Constinescu Moisanu, medic de familie, dr. Simona Naghi, medic de familie, dr. Sanda Scutaru, medic de familie, dr. Ciprian Vornicu, medic de familie, prof. dr. Carmen Vulpoi, dr. Elena Gafita, medic de familie.

Comentarii
  • Nu contează primariatul, au ajuns slab pregătiții să aprecieze medicii care au trecut examene pe care ei le-au visat. Mai mult, ca în orice alt domeniu din RO, regula este confirmată, pe cine mai miră ?

    • … ce treaba are primariatul aici ?! Si, ca sa stii si tu, „primariat” se mai da numai in RO si, poate, in Rusia… ! Mai iesi si tu si mai uita-te la dreapta si la stanga inainte de a da cu bata-n balta !
      Pa ! 😉

  • Hmmm…acest om,nici nu stiam ca e doctor!!! Un alcoolist notoriu!!! Venea seara de seara la Corniche Moldova Mall si cerea whiskey, intr- adevar ,lasa ciubuc frumos la fete,un pic singuratic,dar tot avea un viciu urat!!

Adauga un comentariu