National

Medicul Monica Pop a vorbit despre decesele înregistrate după vaccinare: „Orice viață contează”

Publicat: 16 mart. 2021
Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București, face declaratii de presa
Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie din București

Medicul Monica Pop, a comentat în exclusivitate la „Sinteza Zilei” de la Antena 3 cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după ce s-a imunizat cu serul din lotul cu probleme de la AstraZeneca şi făcut câteva recomandări pe care OMS ar trebui să le ia în considerare privind aceste decese post vaccinale.

Medicul Monica Pop consideră că fiecare caz de deces întregistrat la scurt timp de la imunizare să fie atent documentat după autopsie pentru a se stabili cu eaxactitate care au fost leziunile cauzatoare de moarte.

„Organizația Mondială a Sănătății dacă este un for corect, eu personal sunt și sceptică din multe puncte de vedere, pentru ca au avut tot felul de atitudini controversate s-au contrazis singuri, ar trebui ca orice fel de deces în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces într-o perioadă scurtă de după vaccin să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu (…) Orice viață contează și atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (n.r referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui (…) Nu există cuvântul sigur în medicină.

Atâta timp cât încă nu știm cu exactitate, dacă decesele au fost provocate de vaccin. La vaccinul antirujeolic rata de deces este 1 la 100.000. Ai noștri au comunicat ceva ce m-a consternat! Au spus că au comunicat că riscul este de 1 la 100 de efecte secundare grave. Este foarte foarte mult! Până la lămurirea lucrurilor și până la situația în care se demonstrează clar că nu vaccinul moartea post vaccinală, dacă ea există, este crimă perfectă”, a spus medicul Monica Pop.

Comentarii
  • D-na doctor, stiti bine ca pana când începând cu OMS, continuând cu guverne și ministere ale sănătății și terminând cu universități și publicații de specialitate nu se vor mai afla în CONFLICT de INTERESE(sponsorizați de Big Pharma), problema nu se rezolva. De ce Streinu, Rafila, Gheorghiță se afla pe „sticla”? Pentru ca sunt în conflict de interese(mari), deci șantajabili și manipulabili…

Adauga un comentariu