National

Medicul Monica Pop: „Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?!”

Publicat: 02 apr. 2021
Monica Pop
Monica Pop, medic oftalmolog

Medicul Monica Pop a lansat un nou mesaj critic la adresa autorităților pe care le acuză de dezinformare. Ea este de părere că populației îi este servit un mare neadevăr când oficiali declară că un infectat vaccinat nu mai transmite boala COVID-19.

Medicul Monica Pop a declarat printr-o postare pe rețelele de socializare că nu înțelege rostul acestor dezinformări, mai ales că din comunicatele oficiale reiese clar că persoanele vaccinate, unii chiar cu rapel, s-au reinfectat cu virusul SARS-CoV-2.

„Cum e posibila dezinformarea ca după vaccinare nu se mai îmbolnăvesc?! Indiferent cine susține asta şi ce baza invoca!

INSP-UL a anunțat public acum câteva zile ca 7000 (șapte mii) de romani vaccinați, unii cu rapel, au făcut boala COVID !!! Si atunci?! Acum dl Col Dr. Gheorghiță spune ca sunt peste 13.400 de testați pozitiv după primul vaccin si peste 1850 după rapel ! Au făcut boala! Deci?!

Se știu si exemple de persoane publice vaccinate, cu rapel, care au făcut COVID după vaccin ( inclusiv după rapel). Col. Dr. Gheorghița are dreptate si surse sigure, doar e șeful campaniei si strategiei de vaccinare! De ce se spune altceva??!!

De ce atâta dezinformare ??!! Se tem că vor rămâne cu vaccinurile? Sau??!! E normal sa spui asemenea neadevăr populației??!! Cu ce scop??!! Si, cum sa poți spune ca un infectat vaccinat nu transmite??!! Daca e infectat, cum nu transmite??!! Nu e tot INFECTAT??!!

Infectații nu sunt la fel??!! Că fac forme mai blânde, da, aceasta e menirea vaccinurilor in toate bolile virale! Dar, NU e real că nu se mai îmbolnăvesc! Iar, daca „nu se îmbolnăvesc”, ce sa transmită??!! Si din formularea acestui anunț se deduce simplu care e realitatea”, a mai spus medicul Monica Pop.
Adauga un comentariu