International

Meghan Markle s-a angajat. Ce salariu încasează ducesa? Suma este neașteptat de mică

Publicat: 16 feb. 2020

Meghan Markle și Prințul Harry trec printr-o perioadă de tranziție după ce au decis să se retragă din îndatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice. Un alt vis îndeplinit este reprezentat de atingerea independenței financiare, care acum pare să fie pe nisipuri mișcătoare. Și dacă în cazul lui Harry ofertele curg, nefiind încă ceva fix, Meghan merge pe stabilitate, dar una plătită slab. Ce job și-a găsit actrița?

Ce job și-a găsit Meghan Markle după separarea de Casa Regală?

Începutul lunii ianuarie a noului an a fost marcat de un anunț-surpriză venit din partea ducilor de Sussex. Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Informația a venit la finalul mai multor luni în care jurnaliștii britanici au tot scris despre o răcire a relațiilor dintre Harry, fratele său, William, și regina Elisabeta a doua.

Noua ipostază i-a adus lui Harry numai beneficii, primind o ofertă de muncă din partea Burger King. Compania îl vrea pe poziția de asistent de vânzări. Reprezentanța Burger King din Argentina a fost prima companie care a venit cu o ofertă de slujbă în înaintarea lui Harry.

”Spun da, din nou”

Cât despre Meghan, și ea este nevoită să se angajeze. Ducesa va apărea într-un nou serial care va putea fi vizionat pe Netflix. Serialul tratează persoane care se află la a doua căsnicie. Este vorba despre zece cupluri ale căror nunți au fost un fiasco, ele urmând să aibă parte de un al doilea mariaj, exact după cum au visat.

Serialul se numește ”I do, redo’” (Spun da, din nou), iar Meghan va apărea în câteva episoade. Salariul pe care îl va încasa va fi de 580 de dolari. Chiar dacă suma este mică, actrița își dorește să își continue cariera, drept pentru care banii nu sunt atât de importanți.

Adauga un comentariu