Local

Membrii clanului Corduneanu își petrec Sărbătorile de Iarnă acasă! Judecătorii clujeni au amânat sentința!

Publicat: 11 dec. 2019

Magistrații din cadrul Curții de Apel din Cluj îi țin pe jar pe membrii clanului Corduneanu. Judecătorii au amânat ieri luarea unei decizii în dosarul în care sunt vizați mai mulți membri ai clanului Corduneanu. Dosarul este unul vechi, iar judecătorii au horărât ieri să amâne luarea unei decizii până pe data de 14 ianuarie 2020.

La ultimul termen din dosar, lui Costel Corduneanu i s-a făcut rău în sala de judecată, fiind necesar transportul acestuia la spital. Astfel, după mai bine de trei ore de pledoarii, Costel Corduneanu a spus că i s-a făcut rău.  În scurt timp, soția acestuia a sunat la 112. Un echipaj al Serviciului de Ambulanță l-a transportat pe Corduneanu la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj. Costel Corduneanu are un stent la inimă. În urmă cu aproximativ doi ani, acesta a suferit un preinfarct și a ajuns la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași.
În urmă cu mai bine de doi ani, mai mulți membri ai clanului au fost pedepsiți de judecătorii din cadrul Tribunalului Maramureș, dar instanța a dispus și achitări. Printre acuzațiile aduse de procurori se regăsesc cele de inițiere și constituire a unui grup infracțional organizat, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice sau spălare de bani.

Comentarii
Adauga un comentariu