Actualitate

Membrii unui clan interlop din Cluj s-au luat la bătaie chiar în fața sediului poliției! – VIDEO

Publicat: 13 sept. 2020
bătaie între două clanuri de rromi în Cluj
Bătaie între două clanuri de rromi în Cluj

Membrii unui clan interlop din Cluj s-au luat la bătaie chiar în fața sediului poliției, potrivit bzc.ro. Scandal a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 12 septembrie, în zona Dâmbul Rotund- Baciu, între doua familii de rromi aparținând aceluiași clan Rostaș.

În primă fază, rudele persoanelor implicate au susținut că incidentul ar fi fost provocat după ce o casă a fost jefuită iar atacatorii au trecut ulterior la amenințări cu moartea la adresa proprietarilor, în caz că vor depune plângere la poliție.

Membrii unui clan interlop din Cluj s-au luat la bătaie chiar în fața sediului poliției

Ulterior însă, potrivit surselor BZC, scandalul pare sa fi inceput in urma unor imprumuturi nerestituite de bani, familia Rostas fiind cunoscuta pentru activitatea din zona camatariei.

Oricare ar fi situatia, este certa faptul ca membrii respectivului clan nu au nicio jena in a se lua la bataie in orice locatiei, din moment ce acestia si-au impartit pumni chiar in fata sediului central al Politiei Cluj.

Dezvăluiri făcute de soția lui Emi Pian

Cristina, soția lui Emi Pian, a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre moartea liderului clanului Duduianu. Aceasta susţine că asasinarea lui Florin Mototolea a fost planificată. Într-un interviu televizat a vorbit pentru prima dată despre acest subiect şi a dat detalii incredibile.

Cristina a spus că Emi era diferit de restul familiei și că nu a avut conflicte grave de-a lungul timpului.

Ce spune soţia lui Emi Pian despre fostul ei soţ

„Soțul meu a fost un om care nu o să se mai nască de acum în colo încă 2-300 de ani. A fost un om foarte bun, el nu a avut scandaluri, nu a avut bătăi, nu a jignit, nu a deranjat pe nimeni, ca și cumnații mei.

Știi cine era genul de om care se făcea că nu aude? Emi era. Pentru că dacă eram în trafic cu el și unul îl înjura, eu eram mai rea ca el. Eram mahalagioaica. Nu ți-e măi rușine? Înjuram, vorbeam urât. El se făcea că nu aude și zicea ”Taci nevastă din gură”, a declarat ea.

In ce relatii era Florin Mototolea cu lăutarii

Totodată aceasta a vrut să lămurească anumite zvonuri apărute în presă. Femeia susține că lăutarii îl iubeau pe Emi și că în realitate era foarte apropiat de aceștia. Ea explică cum lua șpagă liderul clanului Duduienilor de la muzicieni.

„De multe ori, Dumnezeu știe. Nu vreau să mă dau că sunt o femeie bogată sau că am fost vreo femeie amărâtă sau că am dus vreodată lipsă de ceva. Nu! Dar dacă spun acum ce făcea soțul meu, nu este crezut.

Dacă eu spun acum că, de fapt, el câștiga acum și de la lăutari, dar la ce mod? Toți lăutarii îl iubeau. De exemplu la o nuntă, la un prieten, se înțelegea: ”Cât, cumetre?” De exemplu, toți aveam o legătură. Uite așa, își lua și el câte o șpagă. La o mașină, la o nuntă”, a povestit ea.

Cristina este revoltată pentru că Poliția i-a arestat pe cumnații ei. „De ce am ieșit să vorbesc? Pentru că mă doare inima, mă doare sufletul, am trei programe pe zi. Plâng dimineață, plâng la prânz și plâng seara. Și nu plâng, urlu! Și mă doare faptul că nu mai sunt nici frații mei lângă mine. Vorbesc de cumnații mei.

Nu cumva respectivul, că nu vreau să îi spun numele, este în comă? Nu cumva a rămas pe viață fără o mână sau fără un picior? Pentru ce mi-au arestat ei și cumnații? Doar că îi cheamă Duduianu și sunt ai lui Pian? Nu se poate așa ceva!”, a declarat ea.

Soţia lui Emi Pian susţine că soţul ei a fost ameninţat cu moartea

Cristina povestește că liderul clanului Duduianu a fost amenințat în nenumărate rânduri de Napy și că îl sfătuia să nu se mai vadă cu acesta.

„Emi a fost un om bun, nu a avut dușmani în viața lui, nu a bătut pe nimeni, nu a atentat la viața nimănui. El în schimb a fost amenințat. Napy i-a spus și pe telefon și poate o să găsească ei vreodată înregistrările astea. Cei de la Poliție. Emi, tu cauți moartea cu noi?

Automat, un om care are un cuvânt de spus într-o familie, și eu sunt mai mare ca toate cumnatele mele. Și dacă spun ceva în fața lor și le înrăiesc asupra cuiva, ele ce o să facă la rândul lor? O să fie rele, nu? Că sunt mai mici. Așa și cu respectivul. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul.

Acum câteva luni a fost o discuție la Ploiești și acolo Napy i-a spus exact cum vă spun eu acum: Emi, tu cauți moartea cu noi! Știam de discuția asta, mă deranja faptul că Emi mai mergea pe acolo. Dar pentru că nu s-a luat după mine a fost omorât până la urmă de ei”, a spus femeia.

 

Adauga un comentariu