Local

Membrii USR Iași, acțiune grobiană în fața sediului PNL

Publicat: 24 nov. 2020
Membri USR in fața PNL Iași
Membri USR in fața PNL Iași

Mai multe persoane, reprezentante a USR Iași, au încercat o acțiune electorală astăzi referitoare la eliminarea pensiilor speciale, în fața sediului Partidului Național Liberal Iași din Podu Roș. Oameni coordonați de Filip Havârneanu, consilier local și președinte al organizației municipale USR Iași, au făcut circ în fața sediului liberalilor.

Omul de încredere al deputatei Cosette Chichirău a încercat să facă un exercițiu ieftin de imagine însă pasența nu le-a ieșit celor de la USR. Mai multe persoane din PNL Iași au ținut să le dea o replică populiștilor de la USR.

Articol în curs de actualizare

Comentarii
  • E o mare vrajeala. Pensia speciala o ia la cerere pentru perioada in care a fost parlamentar si nu are nici o legatura cu demisia. Nu o sa ia pensie speciala pt astea 2 sapt cat mai e pana la alegeri :))))))))))))

  • Toți o apa și un pământ. Vor doar funcții, ciolan de ros. Politica e ca politicienii sa câștige, iar ceilalți sa o sug…. Nu contează partidul, toți sunt la fel.

  • Incaiera-i doamne Pe ei , pe mama lor Pe bune, votati USR, poate vor face o mica revolutie Macar de schimba niste oameni din functii, ca mai toti din functii sunt acolo de ani si ani, vesnici

Adauga un comentariu