Economic Local

Mercedes Benz furat din Mare Britanie, descoperit în Lunca Cetățuii

Publicat: 11 dec. 2019

Echipele din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Iași au indisponibilizat un autoturism, marca Mercedes Benz GLE 250 D, ce figura ca fiind căutat pentru confiscare. În urmă cu două zile, polițiștii de frontieră ieșeni au oprit în trafic, pe raza localității Lunca Cetățuii, un autoturism marca Mercedes Benz, condus de cetățeanul român I.A., în vârstă de 46 de ani.
În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au descoperit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autoritățile din Marea Britanie.

Șoferița susține că nu știa de problemele mașinii

Femeia aflată la volan a declarat că a achiziționat autoturismul în luna aprilie a acestui an de la o persoană ale cărei date nu le cunoaște. Aceasta a mai spus că nu știa de problemele juridice ale autoturismului.

„În cauză, mașina în valoare de 94.000 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași.loading...

Adauga un comentariu