Actualitate

Mesaj aberant al lui Marcel Vela: „Când vedeți că cineva strănută și nu are mască puteți suna la 112, e în zona penalului!“

Publicat: 12 mai 2020

Ministrul de Interne, Marcel Vela, îndeamnă românii să sune la 112 dacă văd pe stradă vreun om care strănută fără să poarte mască. Probabil Marcel Vela nu auzit niciodată că românii pot strănuta și din cauza unor alergii, spre exemplu, care sunt extrem de comune în această perioadă.

„La toate gurile de metrou o sa avem și oameni de ordine. Puteți suna instant la 112 (dacă vedeți pe cineva în metrou fără mască – n.red.). Dacă nu are mască și strănută poate avea dosar penal. A avut un comportament care s-a încadrat în zona penalului și a contribuit la răspândirea bolilor cu bună știință. Adică a și strănutat și n-a avut nici mască.

Noi nu intrăm în cazarmă, vom apăra cetățenii. Vom fi prezenți în stradă și vom avea și masuri coercitive pentru fiecare faptă. Am găsit formula parlamentară pentru a nu intra în conflict”, a afirmat Vela intr-o discutie pe canalul de YouTube al lui George Buhnici.

Comentarii
  • Dosar penal pentru: cei constipați, cei care sunt mai dolofani și vara transpiră mai mult, pentru cei care nu au autoturismele curate, parfumate și sfințite de pochi (cu adeverință de sfințire de la popă), pentru cei care poartă la pantof un număr mai mare de 42, pentru cei care poartă ochelari de vedere și nu au lentilele curate, pentru cei care nu sunt rași sub braț, pentru cei care nu se culcă fix la ora 20,00, pentru cei care își uită ferestrele deschise, pentru cei care nu se spală de minim 3 ori pe zi pe dinți, pentru cei care încep traversarea străzii cu piciorul drept … Doamneeeeeeee ce înseamnă să ai mintea odihnită …

Adauga un comentariu