International

Mesaj viral transmis de un tată care și-a infectat copilul de un an după ce a ieșit o dată la cumpărături

Publicat: 06 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaj viral transmis de un tată care și-a infectat copilul de un an după ce a ieșit o dată la cumpărături

Un tată britanic și-a avertizat compatrioții să stea acasă, după ce fiul său de un an a fost dus de urgență la spital din cauza unei „scurte” plimbări până la Tesco.

Un tată britanic și-a avertizat compatrioții să stea acasă, după ce fiul său de un an a fost dus de urgență la spital din cauza unei „scurte” plimbări până la Tesco, conform The Sun.

Peter Jones a dezvăluit pe pagina sa publică de Twitter cum „a adus virusul acasă”, după ce a mers la magazin. Însă, chiar dacă el și alți membri ai familiei s-au recuperat, fiul său de un an a fost dus la spital.

Din fericire, bebelușul se recuperează acasă, dar Jones avertizează oamenii în legătură cu ieșitul din casă, în timpul carantinei impuse în Marea Britanie.

Tatăl, din Devonshire, a spus: „Bebelușul meu este la spital în seara asta și se recuperează după o infecție cauzată de coronavirus”.

„Am fost în izolare 3 săptămâni, am adus virusul acasă după o singură vizită scurtă la Tesco, 3 dintre noi ne-am recuperat rapid, dar fiul nostru de un an a fost mai puțin norocos. Vă rugăm, #StațiAcasăSalvațiVieți și #MulțumimNHS!”, a mai scris tatăl, pe Twitter.

„Motivul pentru care distribui ceva atât de personal este că vreau ca oamenii să știe că o singură aventurare poate risca tot! Nu ieșiți, vă rog! Stați acasă și protejați-vă persoanele dragi!”, a mai transmis Jones.

Adauga un comentariu