Mesaje de “bună dimineața” și “noapte bună” pentru prieteni – cel mai frumos mod de a-ți exprima afecțiunea

03 ian. 2022, 10:15
BZI.ro, în Fun

Cu mesaje frumoase de bună dimineața și noapte bună pentru prieteni le faci ziua mai frumoasă persoanelor dragi. Folosind astfel de mesaje de dragoste ne exprimăm afecțiunea și le demonstrăm cât de mult contează pentru noi. De asemenea, acestea sunt sunt o modalitate ideală de  a face o surpriză plăcută celui mai bun prieten și a-i demonstra că ne gândim la el/ea. O relație de prietenie este bazată pe acceptare, înțelegere și încredere, iar prietenia adevărată este cel mai de preț dar.

Prietenii adevărați te acceptă așa cum ești tu și petrec timp cu tine pentru că le face plăcere și se simte bine în compania ta. Totodată, ei îți vor fi alături în situații dificile și te va face să zâmbești, chiar și când crezi că nu ești în stare. Ca într-o relație de cuplu, afecțiunea și compatibilitatea sunt extrem de importante. Pentru ca o prietenie să reziste, este nevoie să fiți compatibili, adică să îți împărtășească valorile și interesele. De asemenea, zâmbetele și îmbrățișările sunt modul ideal de exprimare a afecțiunii.

Mesaje de bună dimineața pentru prieteni

Nimic nu poate fi mai plăcut decât să te trezești dimineața cu un mesaj special din partea unei persoane dragi. Cu un mesaj potrivit, poți face ziua mai bună cuiva și să-i arăți că le ești alături încă de la primele ore ale zilei.  În ziua de astăzi, distanța nu este o piedică în calea prieteniei adevărate. Chiar dacă prietenul tău nu locuiește în același oraș, îi poți trimite mesaje frumoase prin WhatsApp, Facebook, Messenger sau alte aplicații mobile. Nu mereu avem inspirație pentru a compune mesaje și urări de bună dimineața sau noapte bună care să exprime toată afecțiunea pe care o simțim pentru prietenii noștri… Din fericire, există o multitudine de mesaje din care ne putem inspira.

„Ai comandat o trezire? Serviciul de livrare va fi efectuat dimineața. Plata pentru livrare – un zâmbet!”

„Trezește-te și haide să zâmbim! Ziua cu tine devine mai veselă! Bună dimineața!”

„Păcat că nu-ți pot trimite prin mesaj cafeaua delicioasă și dejunul copios, așa că voi savura eu aceste bunătăți, iar ție îți doresc o zi bună.”

„Trezește-te cât mai curând, zâmbește până la urechi, bea cafeaua sau ceaiul, gândește-te la mine și nu te plictisi!”

„Îmi trimit o bună dimineața din adâncul inimii!  Fă-ți planuri și tinde ca visele tale să devină realitate. Totul să meargă așa cum vrei tu!”

Mesaje de noapte bună

Când vor citi urările de noapte bună, persoanele dragi vor adormi știind că te gândești la ele și le porți de grijă. Fie că sunt mesaje originale sau spuse de gânditori celebri, acestea sunt mereu binevenite.

„Hopa! Am căzut din pat încercând să ajung la telefon doar pentru a-ți spune vise dulci. Noapte bună și somn ușor!”

„Dorm pe tastatură. Dacă răspund, vorbesc în somn. Noapte bună!”

„În viața mea nu am întâlnit niciodată un prieten la fel de sincer și adevărat ca tine, nu stii cât de mult te iubesc și de aceea nu pot merge la somn fără să-ți doresc o noapte frumoasă și vise foarte frumoase.”

„Luna a urcat pe tron, a adunat stelele în jurul ei și ți-a adus coșul cu vise. Noapte bună!”

„O îmbrățișare specială pentru cineva special. Și un sărut dulce de noapte bună!”

Așadar, înfrumuțesează ziua persoanelor dragi prin mesaje de bună dimineața sau noapte bună pentru prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *