Prima pagină » Lifestyle » Dragoste » Mesaje de dragoste scurte pentru el și ea. Menține pasiunea vie în fiecare zi.

Mesaje de dragoste scurte pentru el și ea. Menține pasiunea vie în fiecare zi.

14 dec. 2021, 14:08,
BZI.ro, în Lifestyle

Menține pasiunea vie cu mesaje de dragoste scurte. Ele sunt un simbol al iubirii, pe care îl purtăm mereu cu noi. Pot fi trimise pe messenger sau postate direct pe conturile de socializare. Pentru ca relația să funcționeze, femeia și bărbatul trebuie să ofere afecțiune în mod egal.

Mesajele sunt cea mai bună modalitate de a ne exprima sentimentele. Cele mai frumoase texte sunt cele pe care le scriem din suflet. Cu toate acestea, de multe ori ne lipsește inspirația.  Mesajele de dragoste sunt o modalitate foarte bună pentru a ține iubirea vie.. și nu numai de Valentine’s Day.

Mesaje de dragoste scurte pentru el

Pentru ca relația să țină cât mai mult, este important ca persoana de lângă noi să se simtă iubită în fiecare zi. Unul dintre motivele pentru care oamenii se despart este lipsa afecțiunii. Cu toate acestea, cuvintele trebuie însoțite de fapte. Afecțiunea consolidează relația de iubire.

Afecțiunea trebuie să vină și din partea femeii, nu numai a bărbatului. Comunicarea și limbajul sunt stâlpii unei relații de lungă durată. Declarațiile fierbinți de iubire fac să ne simțim aproape, indiferent de distanța care ne desparte. Aceste mesaje pot fi scrise pe telefon sau pe o felicitare și sunt potrivite pentru orice ocazie. Dacă vrei, îți poți arăta iubirea în mod public, postând un text drăguț pe pagina de socializare a partenerului tău. Atunci, toată lumea va putea vedea cât de mult vă iubiți.

“Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”

“Ești cel mai simpatic tip pe care l-am cunoscut, nimeni nu m-a făcut vreodată să râd ca tine. Te iubesc pentru asta și pentru multe alte lucruri. “

“ Mă gândesc la tine non-stop și zâmbesc fără motiv. Retrăiesc încontinuu mângâierile, cuvintele, șoaptele noastre.”

“Ține-mă aproape de tine și nu-mi da drumul. Ești dragostea mea, fără nicio urmă de îndoială.”

Mesaje de dragoste scurte pentru ea

Mesajele de dragoste lungi sau scurte, sunt un simbol al iubirii, pe care îl purtăm cu noi în fiecare zi. Cuvintele frumoase exprimă sentimentele de iubire pe care le avem pentru partener. Însă, nimic nu se compară cu o îmbrățișare, un sărut sau o cină la restaurant, în viața reală. Arată-ți iubirea pentru partenera ta într-un mod inedit: scrie pe câte un post-it toate motivele pentru care o iubești, așeaz-o în formă de inimă și lipește-o pe oglindă.

“Tu ești dragostea mea, motivul pentru care zâmbesc și de aceea, dacă tu n-ai fi inima mi s-ar stinge,sufletul mi s-ar răci,iar eu n-aș mai putea să îți zic cât de mult. Te Iubesc!”

“Ceea ce-ți scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăți de suflet și minte, caci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc! Cine e scumpetea mea mică?Te sărut dulce.”

“Dincolo de fapte, întâmplări rămân amintirile.Pentru mine, tu nu vei fi niciodată o amintire, ci prezență vie in inima mea.Un sărut etern”

“Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc!”

Așadar,  prin mesaje de dragoste scurte menținem pasiunea vie, indiferent de ocazie și anotimp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *