Stiri si curiozitati

Mesaje de la bunici pentru nepoți. Povețe de la cei mai înțelepți

Publicat: 23 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaje de la bunici pentru nepoți. Povețe de la cei mai înțelepți
A treia generație are una dintre cele mai importante influențe dintre cele șapte linii familiale

Există o perioadă în dezvoltarea copiilor în care aceștia au nevoie de mesaje de la bunici pentru nepoți. Cum le transmiteți experiențele copiilor și nepoților dumneavoastră? Cum facem să nu ratăm momentul în care nu mai pun întrebări ridicole și copilărești și încep să se gândească la probleme importante pentru adulți? Este foarte important să nu ratezi acest moment și să fii acolo cu sfaturi utile pentru al ajuta să aleagă calea cea bună.

Da, bunicii din ziua de azi nu se întâlnesc prea des cu nepoții lor. Aceștia numai sunt mereu alături să-i întâlnească de la școală pentru a le da prânzul sau pentru a-i ajuta la lecții. Uneori nici măcar nu îi văd în fiecare an. Nepoții nu au timp să pună întrebări, iar adulții nu au timp să îi învețe tot ce vor să-i învețe.

bunic si bunica care plimba nepoata pe spatele
De la ei primim abilitatea de a câștiga bani în mod eficient și de a gestiona banii

Mesaje de la bunici pentru nepoți. Cum să transmiți energie pozitivă către aceștia

Așadar, a treia generație este cea a bunicilor. Trandafirul de vânt care ne ghidează prin viață. În meteorologie, trandafirul vântului este o diagramă vectorială care descrie modul în care bate vântul. În cartografie, este o stea stilizată, iar în psihologia socială, este roata vieții, echilibrul.

bunici care zambesc alaturi de nepotii lor
Abilitățile, talentele se transmit de la bunic la nepoată

A treia generație are una dintre cele mai importante influențe dintre cele șapte linii familiale. Ele reprezintă cele patru elemente din viața noastră, foc, pământ, aer și apă. Viețile lor ne transmit exemple în ceea ce privește cariera și ocupația în societate. Din acest motiv, bunicii trebuie să se străduiască să transmită cât mai multe mesaje cu diverse pilde pentru ai ajuta pe nepoți să reușească tot ce își propun.

„Când ești bolnav, nu serviciul tău va avea grijă de tine, ci familia și prietenii tăi.”

„Îngropați-vă trecutul și spuneți-i adio în liniște, ca nu cumva să apară într-o zi și să vină după voi.”

„Economisiți bani pentru ai cheltui pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața dumneavoastră.”

„Nu încerca să câștigi de fiecare dată și să ai dreptate în fiecare moment. Inspiră. Relaxează-te. Și calmează-ți mintea. Asta e tot de ce ai nevoie.”

Pilde pentru nepoți de la bunici. Ce să-i spui acestuia pentru al încuraja să aibă mai mult curaj

Abilitățile, talentele se transmit de la bunic la nepoată, de la bunică la nepot. Părinții sunt doar fundalul transmiterii acestora prin stilul lor de viață. De la ei primim abilitatea de a câștiga bani în mod eficient și de a gestiona banii. Locul în care s-au născut bunicii noștri este automat un loc de forță pentru noi, unde este bine să venim să ne refacem și să luăm energie. Din această cauză este foarte bine ca bunicii să transmită cât mai des mesaje nepoților săi. De exemplu, aceștia pot să le scrie următoarele fraze.

bunica care isi mangaie pe cap nepotul
Așadar, a treia generație este cea a bunicilor

„Nu renunțați niciodată la visele voastre. Dacă îți dorești cu adevărat, nu accepta un refuz.”

„Întotdeauna promiteți mai puțin și faceți mai mult.”

„Singura persoană responsabilă pentru fericirea ta ești tu însuți.”

„Viața este sacră. Deci, dacă aveți de ales, alegeți întotdeauna viața.”

Dacă aveți mai mulți copii și nepoți, încercați să găsiți ocazii de a vorbi cu fiecare dintre ei în persoană, și să le transmiteți mesaje de la bunici pentru nepoți. Încercați să vedeți nepotul așa cum este, să înțelegeți la ce se gândește, cine îi sunt prietenii și ce îl pasionează, acest lucru este posibil doar în cadrul unor conversații liniștite între patru ochi. Chiar și la distanță, o bunică îngrijorată poate comunica personal cu fiecare nepot și îi poate transmite pilde și mesaje de încurajare.

bunici care isi imbratiseaza nepotii
Da, bunicii din ziua de azi nu se întâlnesc prea des cu nepoții lor
Adauga un comentariu