Actualitate

Mesaje de Sfinţii Constantin şi Elena. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru cei dragi

Publicat: 20 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesaje de Sfinţii Constantin şi Elena. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Sfinţii Constantin şi Elena. Cele mai frumoase urări şi felicitări pentru cei dragi

Sfinții Împărați Constantin și Elena sunt prăznuiți de Biserică pe 21 mai, zi în care numeroși români își sărbătoresc onomastica. Iată cele mai frumoase urări și mesaje cu care îți poți impresiona familia și prietenii.

Mâine, 21 mai, Biserica Ortodoxă îi prăznuiește pe Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Printre numele care se sărbătoresc în această zi se numără: Elena, Ileana, Lenuţa, Constanţa, Nuţi, Constantin, Costel etc.

Fiecare gând bun trimis în această zi va umple sufletele celor dragi de bucurie și recunoștință.

Iată cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări pe care le poți trimite apropiaților în această zi de sărbătoare.

Cele mai frumoase urări de Sfinții Constantin și Elena

„Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu! Să ai parte de un ocean de sănătate și un munte de noroc. La mulți ani!”

„Sfântul al cărui nume îl porți să-și coboare ochii asupra ta, să te protejeze la tot pasul și să-ți dăruiască fericire nemărginită. La mulți ani.”

„De ziua numelui, îți transmit cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire. La mulţi ani cu multe bucurii!

„La mulți ani de ziua numelui! Sfinții Constantin și Elena să te binecuvânteze cu sănătate, pace și iubire. Să ai parte de multe clipe frumoase și împliniri alături de cei dragi!”

„Sărbătoarea numelui tău să-ți aducă liniște sufletească și bucurie. Fie ca acest Sfânt să te binecuvânteze și să te păstreze mereu sub aripa Sa protectoare. La mulți ani!”

„Dumnezeu să te binecuvânteze de ziua numelui tău și să-ți dăruiască sănătate, fericire și multă iubire. La mulți ani!”

„La mulți ani de ziua numelui! Să ai parte de sănătate, fericire și toate dorințele să ți se împlinească. Fie ca fiecare zi să-ți aducă un zâmbet pe buze!”

„Cu ocazia zilei tale onomastice, îți doresc să fii înconjurat de oameni dragi și să ai parte de clipe minunate și momente speciale. La mulți ani!”

„La mulți ani de ziua numelui! Să-ți fie viața plină de bucurii, să ai parte de realizări mărețe și fiecare zi să-ți fie binecuvântată cu iubire și sănătate.”

„Fie ca această zi specială să-ți aducă împliniri sufletești, bucurii și multe momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani!”

„Îți doresc o zi onomastică plină de lumină și bucurie. Să fii mereu sănătos, fericit și înconjurat de oameni care te prețuiesc. La mulți ani!”

„La mulți ani de ziua numelui! Să ai o viață plină de zâmbete, bucurii și surprize plăcute. Fie ca fericirea să te însoțească mereu!”

Adauga un comentariu