Aventura

MESAJE si SMS-URI haioase de 1 APRILIE. Pacaleli, glume si cele mai tari farse pe care le poti face prietenilor

Publicat: 01 apr. 2016
_____ Vizualizări 0 Comentarii
MESAJE si SMS-URI haioase de 1 APRILIE. Pacaleli glume si cele mai tari farse pe care le poti face prietenilor
6
1 Aprilie este cunoscuta ca fiind ziua pacalelilor. O zi in care le facem farse celor dragi si nimeni nu are voie sa fie suparat. Mai simplu este sa le trimitem un sms, care sa starneasca zambetul sau, de ce nu, sa traga o sperietura. 
M-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat. Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut sa-l refuz. Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc!
Pentru ca esti unul dintre prietenii mei buni iti trimit si tie acest mesaj sa te anunt ca maine ma mut la casa in Canada alaturi de alte neamuri ale mele. Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne lua la revedere.
Iubitul meu drag, doresc sa-ti dau o veste: SUNT INSARCINATA cu noi atributii la servici. Sper sa-mi dea si marire de salariu!
Am auzit la stiri ca a fost gasit un barbat la gradina zoologica dezbracat, foarte urat cu spume la gura si imediat m-am gandit sa te intreb daca esti bine! Astept raspuns!
Iti trimit acest mesaj ca sa stii ca nu ne mai putem intalni pentru ca am avut un accident, a dat o masina peste mine, iar acum ma aflu la spital si am aflat ca trebuie sa-mi fie amputat un picior, de aceea vreau sa-ti spun ca trebuie sa vii sa ma vizitezi la spital ca sa afli ca de fapt a fost o pacaleala de 1 aprilie.

Astazi este ultima zi din viata mea. Am decis sa-mi iau zilele. Sa stii ca te iubesc mult. Sa vii la mine pentru ca vei gasi un bilet de adio in care vei afla ca a fost o pacaleala de 1 aprilie!
Draga mea, cred ca dupa atata timp petrecut impreuna este timpul sa-ti spun adevarul: eu sunt, de fapt, GAY si m-am combinat cu tine doar pentru a fi mai aproape de (numele unui prieten al ei).
Stiam ca iti doresti o masina noua, asa ca … ai primit-o de 1 Aprilie.
De 1 Aprilie, esti marele castigator al unei … al unei felicitari haioase!
Suntem prieteni de atatia ani si de aceea imi este foarte greu sa iti spun ceea ce trebuie sa iti spun. Dar trebuie pentru ca nu mai pot trai in minciuna, nu mai vreau sa ma scald in aceasta mocirla… Iubita ta te inseala cu mine. Eu te insel cu ea… Imi pare rau … S-a intamplat … Stii ca nu ai cum sa stai impotriva sentimentelor. Mi-am spus ca nu trebuie, ca nu se cade … O iubesc … Imi pare rau … Promit ca nu mai fac glume proaste de 1 Aprilie!
Alo, buna ziua, imi cer scuze ca va deranjez … Nici nu stiu de unde sa incep … Am ceva foarte important sa va spun si nu stiu cum sa o fac, dar cred ca cel mai bine este sa va spun direct pentru ca astfel de lucruri numai asa se pot spune. Sunt fratele tau vitreg. Zilele trecute mama mi-a marturisit ca tatal meu este si tatal tau. Mi-as dori mult sa ne cunoastem si sa ne avem ca fratii si sa nu ne suparam pentru micile pacaleli de 1 Aprilie…
Buna, sunt Ioana, noua asistenta a domnului director. Dom’ Director m-a rugat sa iti comunic ca nu mai are nevoie de serviciile tale. Ii pare rau ca nu a putut sa iti spuna el asta, dar este foarte ocupat asa cum bine stii. Imi pare rau si as vrea sa stii ca nu este nimic personal. Sunt sigura ca o sa te descurci. Pa.
Iubitule, m-a sunat mama … S-a saturat de stat singura si vrea sa vina la noi. Nu sta mult … cateva luni doar. Oricum tie iti place sa dormi pe jos. Te sarut. Vorbim mai multe cand vii acasa.
Pe 1 aprilie 2007, pe blogul organizatiei PETA a aparut un articol in care se anunta un plan ingenios care sa apere caprioarele impotriva vanatorilor. Acesta implica intai tranchilizarea caprioarelor, apoi vopsirea lor cu un model de camuflaj, urmata cu eliberarea acestora in padure.
In 1980, tot BBC ii mai socheaza o data pe britanici, anuntandu-i ca istoricul ceasornic mecanic Big Ben devine electronic, pentru a tine pasul cu progresul.
Postului de radio BBC, in 1957 a anuntat ca Elvetia nu mai poate face fata stocarii unei senzationale recolte de macaroane, iar fermierii omorau gargaritele ce le puteau compromite stocurile pe timpul iernii. Britanicii, la randul lor, visau deja la frumoase recolte de paste fainoase, intreband BBC cum se cultiva acestea.
Google a anuntat ca cei care au accesat site-ul google.ro de mai mult de 200 ori intr-un an vor primi un voucher de 200 RON.
Salut iubita, iti dau acest mesaj ca sa stii ca relatia noastra se incheie aici. Sunt implicat intr-o alta relatie cu prietena ta [Numele Prietenei].
Ti-am trimis acest mesaj ca sa te instiintez ca mama a avut un accident de masina, iar acum se afla in coma la spital. Te rog anunta-i si pe ceilalti.
M-am gandit iubitule ca nu trebuie sa mai traiesti in minciuna si sa-ti zic cine sunt eu cu adevarat. Te insel de 3 luni cu cel mai bun prieten al tau din clipa in care el s-a dat la mine, iar eu nu am putut sa-l refuz. Imi cer scuze pentru sentimentele ranite si promit ca e ultima pacaleala de 1 aprilie care ti-o fac. Te iubesc!
Pentru ca esti unul dintre prietenii mei buni iti trimit si tie acest mesaj sa te anunt ca maine ma mut la casa in Canada alaturi de alte neamuri ale mele. Daca doresti saptamana asta ne putem intalni pentru a ne lua la revedere.
Desi nu vreau sa-ti stric ziua vreau sa te anunt ca am fost depistat cu cancer si doctorul mi-a mai dat maxim o luna de zile de trait. As vrea daca poti sa ne intalnim pentru a ne lua adio si pentru a sarbatori aceasta zi de primavara de 1 aprilie.
Aseara mi-a luat foc apartamentul de aceea as vrea sa ne intalnim in fata blocului unde stau acum cu mobila ce a putut fi recuperata si restul familiei si sa-ti spun cum sta treaba despre pacaleala de 1 aprilie pe care ti-am facut-o.
Adauga un comentariu