Cancan

Mesajele care i-ar fi distrus căsnicia Oanei Roman! Prima reacție a vedetei

Publicat: 28 ian. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

La finele anului trecut, fiica fostului premier Petre Roman a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a luat decizia să se separe pentru o perioadă de soțul ei, Marius Elisei. Cu toate că, între timp, cei doi au revenit la sentimente mai bune, abia acum ar fi ieșit la iveală motivul disputei. Partenerul de viață al Oanei Roman ar fi fost prins în ”offside” cu un transsexual celebru. Vă prezentăm, în premieră, ”discuțiile” intime dintre cei doi. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], site-ul nr. 1 din România a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul șocante legate de disputa conjugală ce avea să producă „divorțul” dintre Oana Roman și Marius Elisei.

„Nu mai funcționau lucrurile”

”E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp, au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, mărturisea Oana Roman, în urmă cu câteva săptămâni, după ce a luat decizia de a se împăca cu soțul ei.

Mesajele care i-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că fiica fostului premier Petre Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi.

Potrivit sursei citate, Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit stenogramelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-a declarat deranjat de faptul că la celălat capăt al ”firului” se afla un transsexual.

”Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

Adauga un comentariu