National

Mesajele halucinante care arată ce se întâmpla între tânărul mort în accidentul din Deveselu și fosta lui iubită

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Mesajele halucinante care arată ce se întâmpla între tânărul mort în accidentul din Deveselu și fosta lui iubită
Mesajele halucinante care arată ce se întâmpla între tânărul mort în accidentul din Deveselu și fosta lui iubită

Ies la iveală noi detalii despre relația pe care Mădălin, tânărul care a murit în accidentul din Deveselu, o avea, de fapt, cu cea care i-a fost iubită, Narcisa. Se pare că cei doi se despărțiseră de ceva timp, însă băiatul de 23 de ani nu voia să accepte acest lucru și continua să o caute pe adolescentă.

Cazul lui Mădălin a luat o mare amploare în mediul online și s-a viralizat foarte repede, dat fiind faptul că tânărul de 23 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic, în timp ce ar fi gonit pe străzile din Deveselu după presupusul amant al fostei sale iubite. După ce adolescenta cu care a fost într-o relație a primit acuzații că l-a înșelat pe Mădălin și că ea ar fi vinovată de întreaga tragedie, au ieșit la iveală noi detalii.

Conversația dintre Mădălin și Narcisa, făcută publică

Narcisa a dezvăluit că ea și Mădălin erau despărțiți de ceva timp, însă tânărul de 23 de ani nu voia să o lase în pace.

Ba chiar mai mult, ca să dovedească că ceea ce spune este real, adolescenta a făcut publică o conversație pe care a avut-o cu Mădălin, cu puțin timp înainte de accident.

În mesaje se poate observa că Narcisa voia să încheie orice legătură cu el, însă tânărul tot insista să se întâlnească și să stea de vorbă.

„Narcisa: Nu am ce să mai vorbesc cu tine. Ce nu ai înțeles?

Mădălin: Lasă vrăjeala și hai să ieșim pe aici!

Narcisa: Mădălin, tu chiar nu înțelegi? Eu vorbesc serios. Mă iei în râs sau ce?

Mădălin: Tu m-ai luat în râs!

Narcisa: Păi ce nu înțelegi că am terminat-o? Ești bătut în cap?

Mădălin: Lasă mesajele și vino să vorbim față în față!

Narcisa: Ce să vorbim? Nu!”, a fost schimbul de mesaje dintre cei doi.

Narcisa și Mădălin nu mai erau împreună de luni bune

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Narcisa a spus tot adevărul despre relația pe care a avut-o cu Mădălin, dar și despre momentul în care aceasta s-a încheiat. Tânăra a povestit că s-au despărțit în urmă cu șase luni, însă tânărului i-a fost greu să accepte situația.

„Voiam să spun că nu este așa cum pare! Eu cu Mădălin nu mai aveam o relație atât de bună de vreo 6-7 luni. El (n.r. Mădălin) nu voia să înțeleagă că trebuie să o terminăm… nu a vrut să accepte! Noi am avut o relație de trei ani de zile, din care 2 ani el a stat la mine. Mădălin nu mai stătea acasă, dormea la mine. Am avut grijă unul de altul, am fost plecați și în Austria împreună.

Pentru Mădălin a fost foarte greu să se desprindă de mine și să înțeleagă că s-a terminat”, a mărturisit fosta iubită a lui Mădălin, la Acces Direct.

Comentarii
Adauga un comentariu