Actualitate

Mesajul emoționant a doi copii de medic: „Mama este eroul pe care îl vedem la televizor!” – VIDEO

Publicat: 01 mai 2020

O postare emoționantă a fost făcută joi pe pagina oficială a Direcției Medicale a Ministerului Apărării Naționale de pe o rețea socială, în care doi copii își încurajează mama care luptă în linia cu noul coronavirus.

”Omul bun și bunatatea care-i curge-n suflet!

Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată…

Doamna Dr. Bianca – Ramona Andoni este medic specialist, coordonator în compartimentul prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale din cadrul Spitalului Militar „Dr. Alexandru Popescu” Focșani.

Începând cu data de 13.04.2020 face parte din echipa militară de conducere a personalului Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Foșani, alături de domnul colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” Braşov, domnul locotenent – colonel Adrian Ceauşu și domnul locotenent colonel Andrei Vulpe.

Alexandru și Sabina își încurajează mama erou care luptă cu inamicul invizibil (COVID 19). Povestea lor ne emoționează ca o rugaciune pentru Dumnezeu.

,,Mama este dulce așa cum ne-o amintim când ne ținea în brațe, mama este glasul de înger care ne spunea seara povești, mama, de care ne este enorm de dor, este eroul pe care îl vedem la televizor. Mulți copii citesc legende și află despre super eroi, noi știm că mama este unul dintre eroii acestor zile în lupta cu inamicul invizibil. Ne este dor de mama pe care o vedem doar în poze de o lună și jumătate. Bunicii sunt aliații nostri să o susținem pe mami. Mama noastră este puternică. Stăm acasă și așteptăm ziua victoriei”, este mesajul care însoțește filmulețul.

Omul bun și bunatatea care-i curge-n suflet! Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată…

Omul bun și bunatatea care-i curge-n suflet! Se întâmplă astăzi, așa începe povestea noastră deși ne dorim cât mai curând să spunem că a fost odată… Doamna Dr. Bianca –Ramona Andoni este medic specialist, coordonator în compartimentul prevenirea infecțiilor asociate asistenței medicale din cadrul Spitalului Militar „Dr. Alexandru Popescu” Focșani. Începând cu data de 13.04.2020 face parte din echipa militară de conducere a personalului Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” din Foșani, alături de domnul colonel medic Alexandru Keresztes, comandantul Spitalului Militar de Urgenţă “Regina Maria” Braşov, domnul locotenent-colonel Adrian Ceauşu și domnul locotenent colonel Andrei Vulpe.Alexandru și Sabina își încurajează mama erou care luptă cu inamicul invizibil (COVID 19). Povestea lor ne emoționează ca o rugaciune pentru Dumnezeu. ,,Mama este dulce așa cum ne-o amintim când ne ținea în brațe, mama este glasul de înger care ne spunea seara povești, mama, de care ne este enorm de dor, este eroul pe care îl vedem la televizor. Mulți copii citesc legende și află despre super eroi, noi știm că mama este unul dintre eroii acestor zile în lupta cu inamicul invizibil. Ne este dor de mama pe care o vedem doar în poze de o lună și jumătate. Bunicii sunt aliații nostri să o susținem pe mami. Mama noastră este puternică. Stăm acasă și așteptăm ziua victoriei”. Text: Plt.maj. Galiță AdrianMesaj video: Dr. Andoni Bianca-Ramona#cirectiamedicala #medicinamilitara #covid19

Publicată de Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale pe Joi, 30 aprilie 2020

Adauga un comentariu