International

Mesajul lăsat de un angajat al McDonald’s a stârnit mii de reacții în mediul on-line: „M-am amuzat copios”

Publicat: 22 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mesajul lăsat de un angajat al McDonalds a stârnit mii de reacții în mediul on-line M-am amuzat copios

După o zi grea de muncă, mulți dintre noi ne imaginăm cum ne dăm demisia într-un mod dramatic și plecăm fără să ne mai uităm înapoi. Ei bine, asta a făcut un angajat McDonald’s, care a lăsat un bilet după ce și-a dat demisia.

Biletul lăsat de un angajat McDonald’s după ce și-a dat demisia a devenit viral. Un internaut a postat online semnul pe care l-a găsit atunci când a mers la un drive-thru McDonald’s, din Lousiville, Kentucky. În loc de o persoană care să îi i-a comanda, acesta a găsit un bilet lipit pe geamul închis. Se pare că unul dintre angajați își dăduse demisia și a făcut-o într-un mare fel.

Pe biletul lipit pe geam scria: „Este închis pentru că mi-am dat demisia și urăsc slujba asta”. Clientul a făcut o poză și a urcat-o pe Twitter, iar postarea a devenit virală. Internauții au apreciat curajul fostului angajat și s-au grăbit să împărtășească experiențele lor.

„Același lucru trebuia să îl fac și eu când am plecat de la fostul job. Lucram la o spălătorie de mașini, iar după o tură de 13 ore, un client a dat cu mașina în mine. Am plecat pe loc”, „Cât curaj! Aș vrea să merg mâine la serviciu și să fac același lucru. Îmi urăsc slujba”, „M-am amuzat copios, dar într-o notă serioasă- mă gândesc în fiecare zi să fac și eu asta”, au spus internauții.

Adauga un comentariu