Cancan ultimă oră

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko de la Masterchef: „Cel mai cald om…”

Publicat: 22 oct. 2021

 

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko. Sissoko Sidia, fostul concurentul de la MasterChef a murit, în dimineața de zilei de miercuri, 20 octombrie, de COVID-19. Bucătarul a fost găsit mort în casă, iar dispariția lui i-a îndurerat pe cei care l-au cunoscut. Printre ei se află și fostul jurat al emisiunii culinare de la ProTV, Florin Dumitrescu.

Juratul de la „Chefi la cuțite’ a scris pe rețelele de socializare un mesaj emoționant în mediul virtual la câteva ore după ce a aflat că fostul concurent al primului sezon al cunoscutei emisiuni de la ProTV. Bucătarul vorbește despre Sissoko ca despre un bun prieten și pentru care are numai numai cuvinte de laudă. Totodată, spune că era un om foarte cald, care l-a impresionat foarte mult, atunci când l-a cunoscut prima dată.

Mesajul lui Florin Dumitrescu, după moartea lui Sissoko. Chef-ul este devastat
Deși nu a câștigat, bucătarul a ieșit în evidență datorită modului foarte deschis în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului care a avut loc acum nouă ani.

El nu s-a ferit niciodată să ţipe sau să sară în sus de bucurie când îi reuşea câte un preparat, lucru care i-a adus o popularitate foarte mare la vremea aceea printre fanii emisiunii. După concurs, Sissoko a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, acela de a-şi lua diploma de bucătar.

„Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, dragă Sissoko! O să rămâi în inimile noastre mereu!’, este mesajul lăsat de Florin Dumitrescu pe pagină sa de Facebook.

Cum a ajuns Sissoko la MasterChef
La vremea respectivă, celebrul chef povestea că cea care l-a înscris în concurs a fost nimeni alta decât logodnica lui, Rodica.

„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!’, a spus Sissok la vremea aceea.

După concurs, el a participat la procesul de modernizare a bucătăriilor din mai multe restaurante de pe Valea Prahovei. Mai mult decât atât, el a organizat chiar şi cursuri pentru bucătari, în Sinaia, pe care i-a şcolit în legătură cu noile tehnologii.

Cine a fost Sidia Sissoko, de la Masterchef
Sissoko Sidia s-a născut în București din tată guinez și mama româncă. Liceul l-a terminat în București și apoi a obținut o bursă din partea statului guinez în RDG. A urmat acolo Facultatea de Microelectronică, dar nu a profesat niciodată, pentru că s-a apucat de afaceri.

Ultima afacere pe care a avut-o a fost în domeniul construcțiilor. De gătit s-a apucat de nevoie, în perioada facultății. Așa și-a dat seama că se pricepe la bucătărie. S-a specializat în mâncare asiatică, arabă, africană, italiană, franceză, germană, slow food.





Adauga un comentariu